September 14, 2012

Trip ke Legoland Malaysia bersama Maybank

Excited mode..Seawal pagi sudah tunggu teksi untuk ke Menara Maybank
Menara Maybank KL
My name tag
Woo Hoo! We're exploring Legoland with Maybank
Di dalam bas on the way ke Johor Bahru
Goody bag dari Maybank..
Set lego..Suka-suka
Bukan main gembira lagi Alisya
Model terbaru Lego..Soon..hik3
Dah mula sleepy dalam bas
Kusyuk Mama Hanis Zalikha @ Nani Rostam
Antara yang turut serta..Antaranya Malay Mail
Papa, nanti papa beli lagi ya set Lego ni?
Nyenyak tidur Alisya
Agak-agak apa jawapannya? Bina jawapan dengan Set Lego
Cuba teka apa ini?
Around 5.30 pm, arrive at Puteri Pan Pacific Hotel, Johor Bahru
Azim excited...Can't wait for tomorrow untuk menerjah Legoland
View dari Puteri Pan Pacific Hotel...
-Jom malam ni pekena Ikan Bakar-

34 comments:

  1. best2.. tetiba rasa jeles lak.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Waaaa bestnya! Nanti nak bawak Qashrin pergi LegoLand. InsyaAllah

    ReplyDelete
  3. patut la nampak ramai2 kat lobi maybank siang tadi...rupa trip gi legoland ye..

    ReplyDelete
  4. Alahai...Kak Nani datang sorang je ke ? and Budiey pun ada dalam trip nie kan....ramai gak la yea...

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya.. bertuah sungguh.. Org JB pun tak sampai sana lagi..:)

    ReplyDelete
  6. selalu update guna ape? just nak tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna laptop..memang bawa ke mana2..di sini pula ada wifi...

      Delete
  7. kirim salam pada Wani (pipicomel.com) - isteri budiey. dia tu coursemate saya masa di UIA dulu. budiey pulak senior saya ;)

    ReplyDelete
  8. aku tak berpuas hati dengan jawapan POKOK tu.. hahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah abg dapat pegi..
    buka calang-calang orang dapat pegi ni mcm ni.
    terbaik..
    teruskan usaha..

    ReplyDelete
  10. seronoknyeeee....
    bawak balik buah tangan, buah kaki ke, buah jambu ke ape2 la utk sy eh... hohoho
    enjoy! ;)

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat pegi Legoland di sponsor ni... Hehe

    ReplyDelete
  12. wah.. hari ni pergi perasmian lah ek. nak tengok gambar2 perasmian. video sekali if ada.

    ReplyDelete
  13. Masing-masing leka dapat goodies daripada pihak Lego. :-)

    ReplyDelete
  14. hahahhaaa... patut laaa tanya aku soalan I am huge. i cant walk.. jawapan sebernar ape weh?? hahahaa

    ReplyDelete
  15. fuhhh memang seronok dapat trip mcm ni...baby tu untung la..kecik2 dah boleh merasa semua ni..cuma tak leh mnghayati jer..hahaha

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum eyriqazz....seronoknya dpt cenderahati dr Lego tu...:)

    ReplyDelete
  17. cepat update eyriqazz.
    i nak pegi legoland insyaAllah november nanti.
    blh dijadikan panduan :)

    ReplyDelete
  18. i wish i able to go there soon!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails