September 13, 2012

Panggilan Legoland Malaysia

Excited Mode utk ke Legoland Malaysia besok.... - Credit picture Here -

Packing-packing barang (ehh, wifey yang packingkan) utk Sponsored 3D2N to Legoland Malaysia tomorrow. Special thanks to Maybank for sponsoring our family trip to Legoland....

P.s : Jadi Blogger Kena Kreatif, langkah kanan untuk menarik Potential Advertiser...

P.s.s : Ada Ole-Ole dari Legoland Malaysia buat pembaca bertuah, berminat nak menang silala singgahi --> SINI

27 comments:

  1. arghhh! jeles gila dapat tau ramai dapat sponsored g sana! nakkk!!!

    ReplyDelete
  2. Seronoknyerrrr...tahniah, dapat sponsored family trip to legoland. nanti buat review yang best2 tau.. =)

    ReplyDelete
  3. Selalu je lalu tp xpernah singgah lg....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eyriqazz....selamat dtg ke Legoland memang best jenjalan kat sini...:)

    ReplyDelete
  5. emm tak pernah singgah lagi kat sini..kat mana pun aku tak tau ni..adoii...biasa la org kampung..haha

    ReplyDelete
  6. seronok malam ni bermain pantun..puas karang akhirnya jumpa jugak ideal..hehe

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat sponsor.. Bila la nak merasa jugak ni.. Huuhu..

    ReplyDelete
  8. wah selalu murah rezeki tuan punya blog ni

    ReplyDelete
  9. perghh..dpt sponsored jejalan ni yg best nih..balik t, citer kebestan kt legoland bro..

    ReplyDelete
  10. seronoknya bro, nak ikut...... jangan lupa citer panjang2 ya

    ReplyDelete
  11. wah bestnya dpt sponsor ke Legoland..rezeki anak2 tu..

    ReplyDelete
  12. apsal gua tak rasa nk pegi? bah baca byk review but not convince at least for now

    ReplyDelete
  13. seronoknyerr,,tgk tiket pon dh ketaq lutut..hoho

    ReplyDelete
  14. Tanniah kepada bro. Puas berjalan di Lego land tuh. :-)

    ReplyDelete
  15. untung la dpt gi sana melalui sponsored.. tiket dah la mahal sbb awal2.

    ReplyDelete
  16. Memang murah rezeki bro kan.... anyway kena siap2x la dengan losyen dan wang tunai yea....berdasarkan member blogger lain yang dah pergi sana sebelum nie....

    ReplyDelete
  17. Nak fridge magnet. tak kira tak kira..nak jugak :p hahahahaha

    ReplyDelete
  18. wahhh blogger glamer la eriqazz ni siap dapat sponsorrrrrrr

    ReplyDelete
  19. Waaahh.. Selamat Bercuti Abg EYriqazz & Family.. :)

    ReplyDelete
  20. Untung badan... ada tiket free tak.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails