September 29, 2012

Tips Cari Plumber



Alhamdulillah, dah jumpa plumber yang dicari. Berkongsi pengalaman, special thanks buat Amy Sweetdarling yang kongsikan tips mencari plumber yang reliable yang boleh diharap ini :

1) Kalau tinggal di Condo, cuba tanyakan management office.Management biasanya memang ada Plumber etc yang sudah dikhaskan buat kerja pembaikan,baik pulih etc..Usually plumber yang direkomenkan oleh management boleh diharap dan dipercayai kerana mereka bekerja untuk long term bukannya nak buat duit kejap..

Tada, settle..Dah dapat pun....Puas hati, baiki bilik air tersumbat, RM35 tukar paip besi , RM25 charge service dia..For me, ok kot.... 

5 comments:

  1. Alhamdulillah ok la mcm tu..
    dapat harga yang berpatutan.. :-)

    ReplyDelete
  2. Emm ok ler tu daripada tak tahu kebenda kita tukar sendiri..hehe..

    ReplyDelete
  3. ok kot harga tu..hehehe.. tak tau rate harga plumber ni sebenarnya

    ReplyDelete
  4. Tips yg tepat...1st skali refer kat management office

    ReplyDelete
  5. Tempoh hari injap tangki air tercabut banjir jadi rumahnya. Mahu tak mahu terpaksa panjat ke atas syiling ganti injap. Letih kalau air tak boleh digunakan hendak buang air pun susah. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi