October 27, 2012

Luahan Hati Pengguna Astro B.yond PVR


Astro oh Astro, masuk kali ini dah 2 kali my Astro PVR setbox/Decoder nak kena ditukarkan kerana rosak. Of course not my fault..Buat penat2 je recordkan dalam PVR Passion Morena, Spongebob SquarePants,Jalan-Jalan Cari Makan, etc, lepas tu tukar set baru, semua hilang...Saya bayar utk semua itu tau...Kalau bayar lewat sikit, dah potong pastu Rm20 charge sambungan semula..2 tiga hari ini tak boleh tengok astro, ade ke kasi rebat or dipercepatkan penghantaran decoder baru?

12 comments:

  1. ramai dah ngadu pasal astro ni,, aiyaaa,,

    ReplyDelete
  2. Peh...memang nak makan duit je astro nih

    ReplyDelete
  3. Tak sangka dekoder Astro Byond PVR ini tidak tahan lasak.

    ReplyDelete
  4. Bro.... tengok guna HYYP TV je la nampaknya bro yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. hypptv wayar tak cukup panjang..lupa nak beli wayar..plus, hypp tv tak banyak channel yang best

      Delete
  5. Me tengok Astro Mustika HD tu kekadang kelip kelip, kelip kelip....haishhhhh naik la tengok kelip kelip kat Kg Kuantan tu...syok jugak :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelip2 kampung kuantan pun dah tak berapa nak berkelip

      Delete
  6. pernah kena tukar sekali. hampir seminggu tunggu dtg yg br. mati kutu dibuatnya kt rumah.

    ReplyDelete
  7. Nasib baik rumah gua takde Astro, so takleh la nak komplen..hik hik hik

    ReplyDelete
  8. mmg pun..tang klu byr terkurang skit cepat jea menjalan tugas call minta hutang...menci tau

    ReplyDelete
  9. Korang semua langgan jer openbox dgn sy, murah pastu semua channel dapat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi