October 30, 2012

RM2.50 je?


RM2.50 je? Huk3, sempatke nak kumpul untuk cash out kan bulan ni?. Xperlah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. RM2.50 ni lepas la nak beli nasi lemak untuk breakfast. 


P.s.s : Terlupa, dah cash outkan earning sebelum raya haji... Yey, bolehla buat modal Cuti-Cuti Malaysia...

20 comments:

  1. waaaaahhh... untung laaaaa.. SP ada lagi tu.. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. la...rupa2nya da cash out sebelum ni.....buat suspense ja....huhu

    ReplyDelete
  4. 2.50 kire byk ler tuh...dah boleh beli buah kat gerai mak cik tmpt kerja sy!heheh

    ReplyDelete
  5. banyak nye!!.. RM2.50 CPC lepas baru cash out..pantas gile..
    CPUV yg belum metered langsung tu mesti dah beratus-ratus tu... suke nau bg org jeles! haiishh

    ReplyDelete
  6. oke la tu..eca nye naik 25sen je last week.hahaaha

    ReplyDelete
  7. RM2.50 ni yang dapat lepas raya haji kan. sebelum raya dan ambik dah :-)

    ReplyDelete
  8. Sedikit lama-lama jadi bukit. :-)

    ReplyDelete
  9. rm2.50 ni kira bunga2 cinta je.haha..

    ReplyDelete
  10. wah, bestnya... sikit2 lama2 jadi banyak... ^^

    ReplyDelete
  11. Wah bercuti ke mana tu Eyriqazz & Family... :)

    ReplyDelete
  12. Wah Eyriqazz & Family nak bercuti ke mana tu.. :)

    ReplyDelete
  13. Boleh la kita pergi holiday kat LEGOLAND lagi kan bro... hik3x

    ReplyDelete
  14. Boleh dikatakan banyak jugak tu baru lepas cashout CPC dah naik RM2.50

    ReplyDelete
  15. wahhh macam bayk jer cash yang diperolehi..selamat bercuti la nanti yer..hehe

    ReplyDelete
  16. 2.50 kira banyak tu bro.. aku punya pun adalah seringgit dua juga.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..yang sedikit itu ade gunanya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi