October 30, 2012

Michelin Pilot Experience - The Formula 2 Seater

Inilah Part yang paling mengujakan ketika Michelin Pilot Experience yang lepas. The formula 2 seater. Eyriqazz duduk belakang, dipandu oleh pemandu profesional Formula 3.

Fuhh, berdegup kencang dibuatnya
Ikat kemas-kemas, serius laju ni
Control cool, control perut
Perhatikan mamat di tengah belakang yang kena paksa, tak berani nak na
Jom lumba

Perghh, memang terbaikla. Dia punya pecut, time selekoh pun rasa berpusing2 macam nak terbalik. Rasa macam naik 2 roller coaster pada satu macam. Kepala kiri kanan , tangan pegang kemas pada stereng, gilerr laju pemandu formula 3 ni bawa. Serius, kecut perut dan cam nak gugur je jantung.


Kalau ada peluang, memang nak cuba lagi...Memang layan

10 comments:

  1. SAtu pengalaman yang x boleh dibeli dengan wang ringgit.. bestnyerrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup....memang tak dapat dibeli ngan wang ringgit...

      Delete
  2. Fullamak..dapat naik keter F1...sure rasa macam jantung tinggal di belakang kan? Hehehe. Pernah rasa camtu masa dulu naik kereta EVO 6..kalau naik F1 nye kete ni tatau ler..menangis kot! Hahaha..

    ReplyDelete
  3. wah!! bro eyriqazz pandu kereta tu ke..pengalaman yang hebat...

    ReplyDelete
  4. Lah ingatkan bro dibenarkan memandu kereta F1. Sebagai penumpang pun sudah kecut perut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang drive bro, 3 kereta sebelum menaiki kereta ni..yg last ni jadi penumpang

      Delete
  5. Wah..hebat-hebat. Jika saya dok kat belakang pun kecut perut juga. Mesti laju la..huhuhu.

    ReplyDelete
  6. sumpah memang tak nak cuba...hahahah

    ReplyDelete
  7. klu ena sumpah taknak naik takut turun jea basah jea seluar hehehehhehe

    ReplyDelete
  8. peh....mmg impian saya untuk naik keta Formula 1,2,3 nie..
    hehe...mmg pengalaman yang rasanya diimpikan oleh setiap lelaki sejati..

    Jom Terjah Artikel panas ini [KURANG AJAR] Sahaja aku Abby Abadi wajib ke atas diriku kerana ALLAH taala

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi