October 28, 2012

Sotong Goreng Tepung Magik

Papa, nampak sedap la Sumijelly goreng Ayam, Ikan etc guna Tepung Magik tu. Nanti Papa belikan ya? Sayang nak cuba. Dipendekkan cerita.

Inilah Tepung Magik. Comelnya.
More info, check out Facebook Tepung Magik ini

Tengah hari tadi, wifey masakla Sotong goreng guna Tepung magik ni. Hasilnya :

Sotong Goreng Tepuk Magik. Nampak menggiurkan
Boleh tahan, sedap juga..
Papa, tak cukup la..Nanti malam ini or besok Papa beli sotong lagi ya?
Sayang nak goreng guna tepung magik lagi...Sedap..
Tak dapat melepaskan rindu pekena Sotong Celup Tepung Pantai Batu Buruk, Sotong Goreng Tepung magik pun boleh tahan sedapnya juga

Overall, memang kena dengan selera kami. Kalau sedap katakan sedap, kalau tidak, katakan tidak, kan?

Kalau nak beli, bolehla hubungi Towkey Ikan Siakap @ Sumijelly, lebih lanjut :


16 comments:

  1. ok kalau goreng sotong guna tepung magik ni mmg sedap..:)

    ReplyDelete
  2. sdapnya, tp tadi mkn malam masak sotong sambal sedap..hikhik

    ReplyDelete
  3. Nampak sedaaapp tul..bile ah Eyriqazz nak blnje sy sotong goreng tepung kat jemari.. haiishh ;p

    ReplyDelete
  4. wah.. magik betul tepung ni.hehehe

    ReplyDelete
  5. waa nampak sedap, nasib baik la tak pandai makan

    ReplyDelete
  6. Lepas nie time sabtu ahad bro boleh la business ikan celop tepung kat apartment bro nanti....heehhehe

    ReplyDelete
  7. ke bro framestone guna tepung magik ni jugak..hehehe

    ReplyDelete
  8. Sudah pernah cuba tepung Magik ini memang sedap. Yang bagusnya tidak masin dan tidak perlu pukul telur terus sapu dengan tepung dan goreng.

    ReplyDelete
  9. wifey aku pon goreng pakai tepung ni. adik ipar aku supplier.. :)

    ReplyDelete
  10. magik toll..heheh..nmpk sedap gk tu..

    ReplyDelete
  11. tgk gambar tue, terasa nak makan ja hari nie gak.

    ReplyDelete
  12. papa, nak order sotong kat mana? tesco ada tak? :)

    ReplyDelete
  13. sedap nyer tgk!! nk try jgk la ;D

    ReplyDelete
  14. Wahhh mengiurkan...boleh cuba nanti ni..hehe

    ReplyDelete
  15. Memang dah ramai mengatakan tepung magik ni menjadi...tak sabar rasanya nak mencuba kat rumah..esok aku mesti cari tepung magik...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi