November 12, 2012

Tips Pujuk Suami Bershopping di SOGO

Susah benar nak ajak suami shopping di SOGO? Macam-macam alasan yang cuba dicipta? Sibukla, sesakla, susah parking la, rimas la, pelbagai lagi?

Yiezaa, eyriqazz ada tips untuk pujuk Suami bershopping di SOGO. Macam law of attraction, tetiba rasa sejuk je nak bershopping di SOGO weekend lepas :

Tipsnya : Pakaikan Baju Pink untuk Suami
SOGO + Pink = SoPink (Almost equivalent to Shopping)

Hik3, selamat mencuba dan amalkan. Kalau tak berjaya, sila hantarkan sebarang aduan kepada Makcik Goyang (President Persatuan Isteri-Isteri Shopping Malaysia)

28 comments:

  1. hehehe..idea bagus...
    mmg susah sikit bw hubby shopping..hubby mls nak tunggu isteri ambil ms lama belek membelek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..most hubby memang camtu kot?Including myself....

      Delete
  2. Ni tips dari isteri ke nie bro ? haha =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah....terusje dia siapkan baju pink...

      Delete
  3. x tau la leh pakai ke tak idea ni..coz..tunang i tuh x suka pinkkkk....huwaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sayapun setelah bertahun2 kahwin baru tergerak hati nak pakai pink...

      Delete
  4. SOGO-hsbd blacklist.. masa bcinta tak plak? kiki

    ReplyDelete
  5. ok..soPink tu mmg agak lawak dn logiikk... gile jambu eyriqazz pakai pink..nampak cam budak 13 tahun...hohoho

    p/s:hahaha..sy bkn kaki soping la... mane leh jd presiden.. sy kaki makan je..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cish,cishh...i baru nak masuk 25 tahun tau....

      hahaha,betul ke bukan kaki shopping>? kaki shopping + Kaki makan = Shokan .....

      Delete
  6. Jahanam...abis semuanya di 'goyang' kan...hahahah.. nadot pun kena ...hahah

    ReplyDelete
  7. Baru p Sogo Sabtu lepas :)

    Asben konpem2 akan menolak.. Alasan sesak.... huhuu

    ReplyDelete
  8. Terbaik..tak larat nak pegi SOGO..penat menunggu dan jaga anak.adehhh

    Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

    ReplyDelete
  9. Ide bro yang beri tak jalan dengan saya. Ha...haa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro bukan selalu pakai baju warna pink ke?

      Delete
  10. hehehe..pujuk lama-lam sikit mesti suami ikut.. :-)

    ReplyDelete
  11. hahahaha..pakaikan baju pink utk suami ye?? habislah.. lepas ni makin ramai lelaki2 beristeri yang pakai baju pink boleh dilihat kat sogo..hehehehe

    ReplyDelete
  12. aduhai pinklah pulak..sabar ajerlah

    ReplyDelete
  13. ok ni klaka... hahaha.. igtkan ade ayat2 manis ke.. beriye ha nak bace.. tp klu menjadik blh try ni kan? hehehe

    hi diyana dah lame jd silent reader, ni baru nk komen2.. hehehe.. nnt jemput FOLLOW and LIKE blog diyana k!
    www.diyanamarissa.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails