December 1, 2012

Gambar dan Aksi Menarik di Teambuilding Cherengin Hills Convention & Spa Resort, Janda Baik

Mak Dara Hot
Siapa paling tinggi dia menang. Yess, we are the winner
Jom Bina LRT
Apa yang Penting? Kerjasama
Sayang, sempat tengok je..Tak sempat mandi 
Hijau, hijau, hijau
Banyaknya buah durian. Honestly, ini first time eyriqazz tengok pokok durian yang banyak buah
Durian + Rambutan = Sedap
Cherengin Hill Convention Centre & Spa Resort, Janda Baik Pahang, lokasi dipilih
Jom mandi sungai. Sejukk
Single dan available. Berminat?
Pesta Durian. Nyam2
Jemput makan. Jangan Malu-malu. Durian D24 dan Musang King
Puas hati...Kenyang

13 comments:

  1. wah..bestnye..teambuilding..last buat team building time kolej2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. menarik tempat ni...
    beberapa kali juga dah ke janda baik...
    bukan reosrt ni la..

    ReplyDelete
  3. Masa dikolej pernah pergi kursus BTN di Janda Baik. Air mandi sudah dingin kalau lepas hujan kami mandi dengan air keladak.

    ReplyDelete
  4. tunggu gambar mak dara tk keluar2 lagi ,

    banyak nya durian tu , kalau ada 2-3 poko dengan buah yang banyak mcm tu puas makan durian la ..

    ReplyDelete
  5. pergh.....durian tu.. adoi..tercungap-cungap dah ni.. teringinnya..

    ReplyDelete
  6. mak dara sudah hottt gmbr masuk blog..kna bayar royalti nie....

    ReplyDelete
  7. Memang musim durian skrg nih, tapi tuh la kene control makan kalau tak boleh bikin demam nanti..

    ReplyDelete
  8. Menarik aktiviti sebegini.. Part makan durian tu buat kami teringin... ;)

    ReplyDelete
  9. hello sahabat..

    singgah sini melihat gambar-gambar menarik awak.. memang seronok bersantai bertemankan durian di waktu petang..

    ReplyDelete
  10. aduiiii bestnya tengok rambutan dan durian itu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi