November 21, 2009

Follower oh Follower



Hujung minggu sudah menjelma
Bangun lambat seperti biasa
Buka komputer baca berita
Blog aku tidak kulupa
Ada pembaca atau tidak aku tak hirau mana
Aku tetap setia mengupdatenya
Bila saja ada masa
Berbalik semula ke tajuk utama
Janji tetap akan  kukota
Follower setia terimakasih dariku buat semua
Tanpa anda siapalah saya
Kali ini giliran siapa
Kita tengok siapa yang kena
aDILriDZ follower ke seratus tujuh puluh lima
Background hitam ,cotcet luahan hati yang terluka
Janganlah anda gundah gulana
Bila berblog ada pasang surutnya
Hazarimi hassan follower pertama
Terimakasih kerana masih setia
Background blog mu cantik aku pun nak juga
Ada masa kasila tutorial ya?
Izzah farhana pengomen setia
Jangan ingat aku lupa
Blogwalking digemarinya
Blog nya banyak info dan tips berguna
Followernya pun ramai juga
Blogjog dan faizalazelan follower ku juga
Review blog hobi mereka
Review bagus dan komen membina
Jangan segan ,jgn silu mintalah mereka review untuk kepentingan bersama
Kancilbiru nama blog dia
Tiada kancil birunya ada
Hadiah pertama Project Alpha Blog contest minggu ke enam jadi miliknya
Tahniah sekali lagi dari saya
Hazrilhafiz nama blognya
Background unik manusia biasa
Nampak gaya jiwang sahaja
Maafkan aku kiranya silap meneka
Nyana Ayla ocean of memory cantiknya nama
Blog peribadi sudah semestinya
Aku bukan beruwang uniknya nama
Bukan beruang beruwang ya
Blognya santai follower nya ramai aja
Ada masa singgahlah sana
Pepelungu blog Atiqah background berseri sahaja
Warna pink warna kegemarannya
Cupcake cantik buat aku lapar sahaja
Nasib baik malam ini ada dinner makan pun percuma
Cukupla dulu kali ini ya
Panjang-panjang bosanla pula
Follower yang lain tidak kulupa
Ada masa lain kali saya bercerita
Janji dipegang saya tak lupa
Walau apa dimana jua
Teruskan usaha,jangan mudah putus asa
 InsyaAllah, di masa depan berjaya

22 comments:

  1. wah...terharu nih...terima kasih bro...

    ReplyDelete
  2. fuh,mesti terharu follower2 ekau bro

    ReplyDelete
  3. wah. pandai nya berpantun! (^_^)

    ReplyDelete
  4. Enjoy blogging, don't take virtual life too seriously :D

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana menyebut blog saya yang tak seberapa sangat tu.. kata orang penulis kampung aje..

    blog anda juga menarik

    ReplyDelete
  6. hehe saya ingat bro xperahsan saya.kiki tutorial tu baru nak rajin bt,bila org tanya,alang-alang bt entry trus kongsi dgn reader yg xtahu lg.hihithanks btw.keep writing =)

    ReplyDelete
  7. he...23x

    salam terjah... baru pertama kali ke blog ini...

    peh mesra bersama follower ek...

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  8. hehehe...thanks ya.. :-)
    malu baca pasal pepelungu tu..
    hehe..:blushing:
    apa2pun, terima kasih.. :-)

    ReplyDelete
  9. hehehe...thanks for ur entry...
    nice gler...
    =)
    keep on supporting u...

    ReplyDelete
  10. owh eyriqazz...

    x sangka sebenarnya akan muncul diblog GTO. dan makin lama makin meningkat blog nih... thank you and good luck bro...

    p/s: tutorial tu saya malas nak buat... tp saya boleh try usha2 blog yang dah buat dan kasik kat u

    ReplyDelete
  11. hye..sy follower awak yg ke 177 (^_^)

    ReplyDelete
  12. wah..bgusnya wat review pasal follower...:)

    ReplyDelete
  13. Nizaa/Ween/ber_uwang/Framestone/atiqah/hazarimi/jogger/rina/ara,

    Thanks to all of u.

    Dak Wan,
    Thanks for a reminder.It just my hobby.I don't take it too seriously.Apapun,seperti kata pepatah,mata pena lebih tajam dari mata pedang.Di sinilah tempat saya meluahkan perasaan dan berkongsi pengalaman.

    ReplyDelete
  14. wow akan buat follower kau berasa sungguh dihargai ini :)

    ReplyDelete
  15. thanxz....my name ada jgk..heee...thanx cikgu....=)

    ReplyDelete
  16. when i become jiwang nie...hahahaha..mane ade=)

    ReplyDelete
  17. creative la ur blog. rs sronok je bc if ade problem.. hehe thanks for putting my name in.. :)

    ReplyDelete
  18. menarik pulak pos mcm ni/


    dah klik christmas carol.
    leta chabox la senang nak tinggalkan msg

    ReplyDelete
  19. i will follow u...
    follow u where ever u are...
    haha
    saje jalan2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi