November 24, 2009

Nur Kasih episod 25


Nur Kasih

Nur Kasih cerita TV3 yang sensasi
Kegemaran ramai ceritanya best sekali
2 minggu lepas termiss sekali
Aduhai,geramnya hati
Nur Amina nama diberi
Sungguh baik budi pekerti
Itulah dia seorang isteri
Namun sungguh sayang sekali
Suami tercinta Adam hilang belum dijumpai lagi
Tali air sebagai ganti
Rindukan suami tidak terperi
Sungguh susah mencari isteri begini
Sayangkan suami hebat sekali
Siti Sarah lain sekali
Penuh dengan hasat dengki
Cintakan Aidil yang alim sekali
Memang memenuhi ciri suami Mithali
Cerita ini memang kugemari
Tidur malam termimpi-mimpi
Terimakasih TV3 kreatif sekali
Episod terakhir minggu ini
Tak sabar ternanti-nanti
Apakah yang akan terjadi?
Bahagiakah Nur Amina ataupun menangis tak henti
Ending nya mesti menarik sekali
Agak penonton puas hati
Dengar cerita filem bakal menyusul tak lama lagi
Akan ku tonton di wayang nanti
Harapkan yang terbaik sudahlah pasti
Penonton ramai, ceritanya berkualiti

6 comments:

  1. xsuka sgt tgk drama2 ni...espe yg weekly kena tggu...tapi citer ni kena puji sket pasal cinematografi dia...aku suka, xsama mcm drama tipikal melayu yang lain...and yg plg penting xcliche mcm telenovela indon, spanyol dll....hehehe...

    ReplyDelete
  2. mggu ni dah last episod dahh..huhu..nurkasih mmg best la.... syabas TV3..tetiba plak...

    ReplyDelete
  3. aku mula2 xlayan pn ceta ni.
    ntah cana ari2 aku terlayan plak masa episod 20..mcm menarik aku layan terus dr episod 1 dekat web..

    skang baru smpai episod 17..satgi pagi smbung tgk balik..sbb time2 cni itenet mcm siput..

    potong baru tau stremix ni..
    haish!

    ReplyDelete
  4. org ckp cite ni best tp x tgk pun..

    p/s: header tu sy buat guna photoshop je.. klik nuff skali! hihihihi

    ReplyDelete
  5. hehe main dgn SEO nampak. bagus2!

    ReplyDelete
  6. Capo Grande,

    Yup,drama ni mmg lain yg lain.Antara drama terbaik pernah ku tonton.

    Nizaa,
    Huhu,dah last...

    Admin,
    Chaiyok2...

    mello,
    try la tgk,pasti teruja

    Yob Sumo,
    Camne nak main2 ngan SEO ye?Saya masih baru..Ajar2le...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi