December 31, 2009

Happy Birthday Sis...



Happy Birthday Sis...

Harini Birthday adik perempuan ku yang ke 25.Inilah wish dariku dari seorang abang buat dirimu  :

Happy Birthday adikku
25 tahun sudah umurmu
Begitu cepat masa berlalu
Ku doa-doakan kau bahagia selalu
Tahun depan bakal kahwin mudah-mudahan berbahagia ke anak cucu
Panjang umur cicit pun dialu-alu
Kaulah Sis terbaik bagiku
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki doaku
Tercapai cita-cita dan hasratmu
Salam dan ucapan ''Happy Birthday" dari seorang abang buatmu
Maafkan abang tidak dapat pulang ke Terengganu
Cuti dah habis tidak berbaki walaupun satu
Happy 25th Birthday adikku

20 comments:

  1. hepi birthday sis jugak..sama ek umur kami..semoga perjalanan hidupnya lebih bermakna...

    ReplyDelete
  2. Huhuhu touching,touching..terkenang ngan adik gua bro..apa2 hal HAPPY BESTDAY sis iman...

    ReplyDelete
  3. hehe.. sweet..

    nways.. slamat tahun baru.. =)

    ReplyDelete
  4. Ingatan seorang abang pada adiknya yang menyambut birthday pasti dihargai.
    Happy birthday juga buat sis.

    ReplyDelete
  5. bestnya kalau lepas wish dia, pas tu u bagi hadiah kat dia. biar pun yg murah tp kalau ikhlas amatlah bermakna... besday sy bulan mei ni.

    ReplyDelete
  6. waa..abg yg sungguh caring le..
    jgn lupe undi yaya no 20 kt link ni yee..thanks
    http://www.firdaushaikal.blogspot.com/

    klik nuff milo kamoo..

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir untuk dia walaupun aku tak kenal.Semoga selalu dirahmati Allah

    ReplyDelete
  8. iva saionji :terimakasih...

    miloicekaw1119 :Ice milo pun best..nyam2...

    JAI :thanks..adik bro brape org?

    Jard The great :thanks...

    enyheartsdiamond :thanks too...

    ReplyDelete
  9. Ghostone :terima kasih...

    Mawar Merah :terima kasih....cantik nama mawar merah..

    Juk :InsyaAllah,hadiah bakal menyusul.Bulan Mei,ingatkan nanti tahun depan,mungkin saya ble buat special entry utk JUK...

    Shafika :terimakasih...belajar dari pengalaman...


    Yaya :Akan ku undi nanti...

    loq :terimakasih...

    ReplyDelete
  10. wah GTO ! best la kau berpuitis :) sangat hebat ! neway selamat hari jadi kepada beliau :) moga panjang umur dan murah rezeki

    P/s : tagged tuh nanti aku fikirkan . sebab ada benda yang leh lukakan hati 'mereka' hehe

    ReplyDelete
  11. she defintely has a great bro like you! :)

    ReplyDelete
  12. Happy New Year 2010... hope you will have a happy and healthy new year!!!! ^^ :-):-)

    + Fuze
    + KL Dragon

    ReplyDelete
  13. happy birthday jugak to your sis.. :D

    puitis sungguh bday wish itu..hehe..

    neway..design tu wat sendri..tapi template tu download dari http://blogsessive.com/ malas nak code sendiri..hehe...just altered mana yang patut jek..

    tapi for wordpress je kot..

    ReplyDelete
  14. salam..i wish u moge ape yg u hajatkan akn terlaksana dan dipermudahkan sgale urusan oleh Allah ..amin..
    ~epy bday to yr sis..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi