December 21, 2009

Mister Potato Fiesta 2009

Saya pergi Mister Potato Fiesta 2009 pada malam 19/12/09  aritu.First time pergi event camni selepas beberapa bulan join Nuffnang.Gambar secara rawak yang ku ambil malam tu :


Bergambar dengan Redmummy

Agak nervous juga mula-mula nak minta bergambar dengan redmummy.Nasib baik redmummy ni peramah dan cool orangnya.Saya ni memang minat baca blog redmummy,byk tips dan info kekeluargaan ada di sana (ehh,bergambar ni dah minta permission isteri tau)


Cool,dah kurang skit nervous..

Terima kasih redmummy kerana sudi ambil gambar dan layan kerenah saya....Harap-harap redmummy datanglah juga Nuffnang Friso Gold Family Day Out nanti ya?


Bergambar dengan Mascot Mr Potato

Cool giler pakcik ni.Bukan main berjoget sakan dia (Nanti part 2 saya letakkan gambar ya)...Byk sgt gambar nak kena letak...Hihihi....


Bergambar dengan BeautifulNara

Mula-mula turun kereta dah jumpa Abang Nara ni tapi tak sempat nak ambil gambar.Memang peramah Abang Nara ni .Patutla blog dia popular giler...Abang Nara...Bila Abang Nara nak kahwin ?Jgn lupa jemput saya ya..

Bergambar dengan   Sirman dan JAI

Tentu anda kenal Sirman kan? (Suami redmummy).Memang hensem Sirman ni,siap JAI kata Sirman muka cam Salleh Yaakob?Hehehe,dua-dua hensem.Sirman ataupun Salleh Yaakob.Memang bagai pinang dibelah dia la Sirman ngan redmummy.JAI ni pun mmg friendly,sanggup dia pergi seorang .Seb baik dia datang,ada juga member blogger dan orang yang tolong amikkan gambar.Thanks JAI....Jasamu dikenang...Hehehe...


Bergambar dengan Fiza Mastar

Fiza Mastar ni la yang tolong kasi idea camne nak berpakaian di Mister Potato Fiesta ni...Friendly dia ni...Sek baik dia kasi idea,aku ni biasa pi function selalu tak ikut tema je..Yang ni pun tak ikut tema mana...Kih2...


Bergambar dengan Izzah Farhana

Ni pun rakan blogger.Dia suka komen di blog aku dan dia ni pun friendly orangnya.Tak sia-sia berblog kan?Dapat kenal orang yang mungkin susah kita nak kenal di tempat lain.


Myself

Inilah gambar terbaik aku yang follow tema.Last but not least ,my lovely and supporting wife :


Sayang @ Mama

Thanks Sayang kerana sanggup menemani ke Mister Potato Fiesta ini.Hampir tak jadi mula-mula tu.Nasib baik mak mertua datang dan sanggup jaga puteri tercinta....Nanti papa belikan hadiah untuk Alisya ya?

P/s :Nanti part 2 saya uploadkan gambar pemenang Mr Potato look alike yg telah memenangi hadiah bernilai RM10,000 dan juga gambar-gambar yang lain di Mister Potato Fiesta 2009.

40 comments:

  1. sure seronok sakan pi sana kan.....

    ReplyDelete
  2. Untunglah hang bawak kamera baik punyerr..gua kalau ada kamera malam tuh bukan gua yang jadik cameraman silap2 hang jadik cameraman gua..hahaha..betul-betul tuhh..ingat si sirman adik beradik dengan salleh yakob sebab rupa hampir sama..hehehe.anyway quite enjoy coz dapat jumpa rakan blogger..hope we'll meet again bro...

    ReplyDelete
  3. owhh.. syioknye dpt jumpe blogger2 fames amos cam redmummy tuh! ruginye rase xjoin contest. hu3..

    ReplyDelete
  4. patutla tak perasan u sbb dah bermisai begitu... hehehe. saye ni newbie lagi kat nuffnang tapi slalu visit blog2 top mcm blog u nih. seronok dpt jumpa ramai top bloggers mlm tu. ada rezeki buleh ketemu lagi dgn sume top bloggers kat event lain plak.

    anyway, time kasih sebab cheer saye malam tu ye. alhamdulillah, rezeki mister potato.

    ReplyDelete
  5. fuiyooooo...best niiii jumpa orang pemes amos :)

    ReplyDelete
  6. bestnye:-) azwa pun bukan main lagi bergaya.. (masa tu anak igt x tu??hehe..)

    ReplyDelete
  7. best nyer..dapat jumpa ramai blogger hebat..bangNara of cos..hehe, btw sy tak join event ni, tu pasal tak pegi..hehe..

    ReplyDelete
  8. haha..you are most welcome :))
    malangnya tk sempat nak tegur wife u. segan..nk tegur u pun sbnrnya segan tp dh lama2 baru okey sikit.
    tiket yg i dpt tu, i tk sangka jugak..nasiblah tunggu smpi event tu abis sebab nama i dipanggil masa hujung2 event.hihi~

    neway, nice to meet u :)

    ReplyDelete
  9. waa..syoknye..tingin nk jmpa redmummy..siyes..huhu

    ReplyDelete
  10. wahhh..mesti ramai bloggers yg hadir kan??bestnyer...

    ReplyDelete
  11. Sharinginfoz :Memang seronok..Part tu nanti lagi menyeronokkan.tunggu...

    ReplyDelete
  12. JAI :thanks JAI.Nanti ble la hire u jadi kameraman i lagi kan?heheh,just kidding..nice meeting u too...ada gaks member leh ajak sembang

    ReplyDelete
  13. Areleez :Rugi2tol u tak join.Joinlah Nuffnang Friso Gold..rasanya redmummy mesti dtg...

    ReplyDelete
  14. Phatgurl :top blogger?Jauh lagi..tahniah buat awak...New blogger?Fuhh,RM5,000 tu,mengancam...setahun pun blom tentu ble dpt byk tu tau..

    Apala sangat saya vote,...mmg saya tgk awak yang paling cool dan menari pun rileks je...Tahniah skali lagi...

    ReplyDelete
  15. Si budak aboi :Fuh,2 down...5 to go...mlm tu fourfeetnine pun dtg..cantik sgt dia,nak bergambar tapi tak sempat...Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  16. Cik Epal :Best2,...u pun dlm wishlist saya juga..new n meningkat naik blogger...

    ReplyDelete
  17. ChentaMaya :Huhuhu,mmg best sgt.tak menang pun takpelah...dpt jumpa top bloggers pun dah cukup mengujakan..

    ReplyDelete
  18. Suliana :hehehe,ingat..sebabtu kitorang blah awal...kalau tak,mungkin ble dpt adiah2 dia kot mlm tu..

    ReplyDelete
  19. nizaa :laa,u tak join ke?mati2 i ingat u join..bang nara n redmummy mmg cool..humble,peramah,dan happy go lucky..sempat la tgk bangnara berjoget..hihi

    ReplyDelete
  20. Fiza mastar :Nice meeting u too..Lain kali bawaklah bf u skali,kesian kat dia u tinggalkan dia ...hehehe...

    ReplyDelete
  21. ezzati :nanti adalah kesempatan u ...redmummy mmg cantik..tak sangka dia dah nak masuk 34-35 years old

    ReplyDelete
  22. miera :ramailah juga....lebih 100 rasanya...

    ReplyDelete
  23. izzahfarhana :Cam2,saya ni tak mudah melupakan org..hehehe...

    ReplyDelete
  24. wah! best2 dpt gi sane.. jumpa blogger2 lain~~



    p/s : redmummy cantik mlm tu

    ReplyDelete
  25. x bgambar ngan saye pun..
    ;(
    hehehe..
    jelouse la..
    saye xde camera..
    rase x best je..
    tp event tu nice..

    ReplyDelete
  26. alamak.
    janganlah bagitau part menari tue
    malu diri ini.
    haha.
    thanks eyriqas bergambar hari tue.
    sori tak sempat borak banyak
    pemalu diri ini sebenarnya.
    nanti ada event kita jumpa lagi.

    ReplyDelete
  27. Zella :Misai betul or misai pinjam?Hehehe...

    ReplyDelete
  28. intananash :bukan taknak bergambar,tak kenal...saya pun baru lagi di dunia blogging.which one are u ye?Nanti saya singgah blog anda...

    ReplyDelete
  29. bangnara :wah2,it is a great honour bangnara komen di sini.Mmg bestla dpt bergambar dgn bangnara.Walaupun popular,bangnara tetap cool dan peramah orangnya.Hopefully dpt jumpa bangnara lagi di event2 yang lain.

    P/s :Saya pun pemalu orgnya..hehehe...

    ReplyDelete
  30. wow...nmpk cambest event neh...laen kali kne pgi neh.... ^^

    ReplyDelete
  31. bila la merasa nak jumpa blogger lain ni..
    haih..

    ReplyDelete
  32. mekasih en.eyriqazz. menunggu entry ke-2 untuk mister potato... kalu x menang pon saye tetap rasa event tu fun. memang x sesia pergi.

    ReplyDelete
  33. mantap mantoya la
    adiah mmg mantap!

    ReplyDelete
  34. pasti dapat makan banyak potato tu kan..

    ReplyDelete
  35. wah..seronoknya...
    bergmbr ngn Redmummy gitu..
    ambik aura tu..
    hehehehe

    ReplyDelete
  36. Rugi arr terlepas :) Ada rezeki nanti teman mesti join nie. Anyway orang rumah tak jeles ke posing2 dgn girl nie? Hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails