December 2, 2009

Terujakah Anda ?

Teruja tak bila tgk :


Cik Epal visitors.Average 1,000+ sehari


How about this ? Ceeramoon unique visitors.Average 2,500+ visitors sehari.


Yang ni mesti lagi terujakan?The Red Lover, The Red Diva, The Reddish Redmummy . Average, 3,500+ visitors sehari


Yang ni lagi gempak.Satu Malaysia mesti kenal dia ni.He Won the Best Entertaiment Blog during Nuffnang Award in Singapore this year.One of the most popular blogger in Malaysia.Hey,I think u know him, The Hillarious Kennysia .200,000+ visitor per week@25,000+ visitors sehari...


Wait,wait...Dia ni pun mengancam juga..Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru .He did mention that he reach more than 2.5+ million visitors in one month.Fuhh,average dalam 70,000+ visitors sehari.Itulah dia BeautifulNara


Nanti,nanti...Blom habis lagi.....Ada yang lagi hebat.....


Ehh2,ada lagi ke?Rasanya Redmummy,Kennysia dan BeautifulNara la yang paling top di Malaysia ni....


Ada....ada....


Scrolll down ke bawah.....



Lagi-lagi......





Ala....kenalah sabar.....




Ishhh...cepatlah skitz....tak sabar nak tau ni.....








Ok.....Ok....Tgk bawah ni.......


Hehehe,kita tengok siapa yang kena?

http://emo.huhiho.com

Average <300 sehari.....Huhuhuhu.......

http://emo.huhiho.com

P/s :Janganlah mudah asa.Saya percaya,di mana ada kemahuan di situ ada jalan...Usaha tangga kejayaan....Jadikan yang baik sebagai tauladan dan berusaha ke arah kegemilangan dan kejayaan....

38 comments:

  1. lol.. you know..
    my statistics is almost like yours..
    everyday plus-minus 300 only.. =P

    pity us huh? haha..

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  2. Pass by from Innit :)

    Have a nice day!

    ReplyDelete
  3. wa !! taniah Cikgu Onizuka.. mesti student2 yg dtg melawat.. haha ~

    ReplyDelete
  4. hehehehe...xpe...nanti lama lama banyak la tu..tapi saya tak ada la banyak sangat ..ada yang lagi ramai...terkejut la di letak di ditu..saya hingusan lagi dalam dunia ini..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. wah jelesnyer tgk org laen sume ramai yg dtg jenguk blog dorg.

    ReplyDelete
  6. Eldy:Hehehe,student2 wife saya kot..

    Cik epal :thanks...salute u.rajin menulis dan update ur blog regularly with interesting post..

    kenwooi : Umm,cam tak caye je.I think u r one of most famous blogger in innit..always top nang..what is the secret arr?Enjoy reading ur blog,quite hillarious too.especially kenwooi vs kennysia..

    BabyMocha :Thanks

    Akuorgbiasa :Ala,jgn mudah putus asa.Kejayaan diorangtu bukan dlm masa yg singkat.Redmummy contohnya,makan bertahun nak bertapak di dunia blog..Anyway,nothing is impossible rite?

    ReplyDelete
  7. elop bro..tu kira banyak gak la tu...Kancilbiru ai pun tak dapat tanding. tak perla...slow slow man! lambat lagi kita nk capai camtu...dorang tu pun makan tahun gak baru orang nak kenal kan...let us make them our idols oke...

    ReplyDelete
  8. hehe adoi xpe,bia lbt asal smlat.hehe

    ReplyDelete
  9. banyaknyer bro...
    kena usaha lebih lg nih..
    chayo2..

    ReplyDelete
  10. gile ahh..
    aku bile tgk aku punye pun 100+ sehari pun dah seronok..
    ni kan plak beribu2..
    haihhh

    ReplyDelete
  11. banyak. ween 300 pun xsampai. huu

    ReplyDelete
  12. ramailer juga pengunjung... takper..lama2 lg ramaila.. cari cerita sensasi kot..baru org suker...

    ReplyDelete
  13. banyak tu..... kan.. aku punya malu2 sangat nak cakap tapi tak apalah baru lagi.... still 50 to 100 unique.. a long way to gooo kan....

    ReplyDelete
  14. aduhai..truja btl tngok bro pnye visitor..mnmbh smngt ni..

    ReplyDelete
  15. hye..ai pon nak bagitau gak...maybe blog ai still suam-suam kuku dan tak ramai nak jengah..so, harap publish kat sini dapatla kengkawan baru sket n jenguk blog ai ekk..

    ReplyDelete
  16. Its' all in the promotion :) Opsss... its real hard maintaining a good relation with your fans than raising up a name for yourself *read : popular*.

    ReplyDelete
  17. Nizaa : U r rite.kancilbiru pun unique..Bila nak letak gambar kancil warna biru?

    izzahfarhana :u r rite..Dimana ada kemahuan,disitu ada jalankan?

    Ghostone : Thanks.diorang mmg byk.Hardcore fan pun dah ramai

    fezal mohd :tq too

    Sharinginfoz :hehehe,usaha2...ur blog have a good tips,keep up a good work...bila nak buat info pasal GST tax pula?

    ReplyDelete
  18. Arief/arief : usaha lagi.saya pun sama la..first one blogging,100 pun tak sampai.Now 3 months,nampak adalah perubahan walaupun tak mendadak...

    ween:yeker ni?mb coz u on off kot?Anyway,I really like reading ur blog.Lain dari lain..

    joijoi80 :u r rite

    JMR : teruskan usaha n thanks,rajin u komen di blog ini.Nantila ada masa saya dedicatedkan satu entry khas utk pengomen setia.

    ijau :teruskan usaha. U can do it.

    CintaKaleepool:Jgn risau,kalau org tak singgah pun,i pasti singgah.Saya akan cuba singgah dan komen balik org yg mengomen di sini.Kalau tak komen pun,saya akan buat lawatan singgah bila ada masa dan berpeluang.

    Diya :blela.yg penting diri sendirikan?

    Dak Wan :Mendalam maknanya tu?Care to comment more?

    ReplyDelete
  19. ni semua dah jadi geng otai.. terbeliak juga mata melihat...

    ReplyDelete
  20. intresting ke?? banyak kena kutuk ada la..haha :D

    ReplyDelete
  21. giler teruja...berpusing-pusing biji mato den ni ha...!! adeh!

    ReplyDelete
  22. masih tak faham fungsi nuff nang leh tak ajar? email kat kita ainiee_overmars@yahoo.com.

    mcm ner nak daftar ek?

    ReplyDelete
  23. emmmm....bley tnya ckit tak...???mcmana mo bwat duit ngan blog...???tiba2 brminat plak...hrap2 cigu Onizuka bley 2njuk ajar..ehe

    ReplyDelete
  24. boleh jadikan diorang ni semua as pembakar semangat :) good luck bro!

    ReplyDelete
  25. beliamuda : u r rite.Ala,blog u pun apa kurangya.famous juga.

    Cik Epal : Interesting.ala,bak kata kenwooi,abaikan org yg mengutuk tu,dia mahukan attention dari u.Sedar tak sedar,nowadays I read ur blog more than other popular bloggers.Keep up a good work ya...Ada masa kasilah tips kat kami yg masih beginner ni.

    Cik Norfa ;Saya pun teruja.Anyway,welcome to the blogging world.

    Nurul : Nanti ada masa saya e-mailkan.Takble nak janji lagi,minggu ni kakak ipar satu keluarga dtg KL.Apapun,in the meantine ble tgk dan check di :
    www.nuffnang.com.my
    tutorial dari ceeramon dan juga viruspadu (ada dlm link favourite saya)

    The True of Becaz :
    Ble tgk dan refer post saya sblom ni.Make money with Nuffnang.Ada dlm Special Entry

    Precious :Thanks.saya masih byk perlu belajar.

    Lizz : One of my favourite blog...U should give more tips to us...

    ReplyDelete
  26. hua3 sama la kita asek 300++ sajork..
    nak jugek manyak2 mcm blogger2 hebat tu..

    ReplyDelete
  27. ye ye. kite kene berusaha. berusha tu kan tangga kejayaan. hehehe :)

    ReplyDelete
  28. viewer sy sgt sikit ...
    huhu :(

    ReplyDelete
  29. ChePah :Okla tu,300+...Hebat..nanti saya singgah ye...saya ni hari2 bawah 300je..baru dua kali je cecah 300+

    diana: u r rite.

    Acap :Usaha lagi dan pelbagaikan entry

    ReplyDelete
  30. Wahhh.. Berusaha lebih!

    Tersembul bijik mata tengok redmummy punya stats.. Fuiyoooo.. No wonder she gets thousands of bucks every month and we get just a few shillings.. :D

    ReplyDelete
  31. jgn risau,aku punyer lagi skit dari ko.hehe

    ReplyDelete
  32. teruja tgk stat dorg..hehe..biler la nk jd cm2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails