January 10, 2010

Makanan Oh Makanan

Satu hari kalau tak makan tak sahkan?Saja nak berkongsi koleksi  makanan yang sempat diambil.Issh,makanan pun nak letak dalam blog ke?Ini blog eden,so,ikut suka eden la  .Hehehe....


Tauhu Bakar

Tauhu bakar ni one of my wife favourite.Aku tak brape suka tauhu bakar.Lain padang,lain belalang kan?


Roti Bakar

Roti bakar kat kedai Mamak di Carrefour Wangsa Maju.Sedap,coz dia bakar guna kuali.



Domino Pizza

Domino Pizza.Honestly,ni first time aku try.Take away.Sedap juga.Dia punya lagi rangup dan tak berapa keras.Jika dibandingkan ngan Pizza Hut?Kesedapan lain-lain.Dua-dua sedap,tapi kalau nak rangup Domino mmg rangup.Satu lagi yang aku suka take away Domino ni tiada servis caj dan juga delivery charge dikenakan.


Digi reward ngan food

Fuhh,baguslah Digini.Untuk pengguna digi ble dapat 3 Cream Puff hanya RM3.Bagustu.Jadi,pengguna Digi ,apa tunggu lagi?Serbulah.....


Bubur Ayam Mcd

Adushh,yang ni lain skit.Baruje lagi ni.Drive thru...Isteri teringin nak makan semalam.Bawak balik ,adushh,kering la pula...Apa lagi,aku telefon la balik Mcd..Nasib baik respons diorang pantas dan tuntas...Dia hantar balik bubur ayam Mcd yang baru.Inilah yang kita mahukan.Mesra pelanggan.Kan Customer is Always Right?

Cerita pasal makanan,aku pun lapar ni.Blom bfast lagi.Nak makan apa ye?Pekena nasi lemak best juga ni...

15 comments:

  1. Wahh tauhu bakar...meletops! Sedap tu, nak nak kalau tauhu dia garing...

    ReplyDelete
  2. urm..menyelerakan. GTO,[Khas] Ribbon khas untuk blogger semua – Blogger, We Care. support seorang bloggr kita disini.

    http://www.88hbz.com/2010/01/khas-ribbon-khas-untuk-blogger-semua.html

    ReplyDelete
  3. domino memang great kalau makan terus lagi bagus...... kalau bawa balik rumah dah sejuk....

    Jom Rotiboy

    Dapat Voucher Tesco

    ReplyDelete
  4. perghh heaven! haha hulur2 a skit bro..tauhu bakar tu cam best..tak pnah rasa lagi..

    ReplyDelete
  5. tahu bakar itu menggiurkannn :D

    ReplyDelete
  6. tetiba lak perutku berbunyi...kena turun cr makan nih...

    ReplyDelete
  7. saye klau mcd saye suke dier punya pai epal..
    sedap woo mkan panas panas..
    nak meleleh air mata..
    T_T

    ReplyDelete
  8. hye.. layout baru nmpk.. nice.. simple =)

    ReplyDelete
  9. sedapnye tahu bakar..rindu nak makan tu huhu

    ReplyDelete
  10. UHHH UHHH.

    DOMINOOO PIZZAAAA


    BUAT AII LAPAR. UHHH

    ReplyDelete
  11. ala blog sndiri xksah le nk ltak gmbr mknan byk2 pn xpe..sy suke blog byk mknan ni..hhehehehe

    ReplyDelete
  12. yg lain2 pernah makan. dominos x pernah!

    sila belanja! ekekekeke

    ReplyDelete
  13. craving for McD la plak skang..
    huhuhu

    -milo-

    ReplyDelete
  14. waah...sedap la pulak dominos pizza..
    lama dh x makan..
    dulu rajin makan ...yg ikan bilis tu..
    sedap tau..terasa rangup lak..
    ciss..perut rasa lapor lak..
    td br nyinggah kancil biru tgk makanna, ni kat eyriq lak..adess...
    berbunyi2 perut..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails