March 23, 2010

Berita Gembira Yang Dinanti-Nanti

Aku Gembira Sangat

Alhamdulillah, aku menerima panggilan telefon yang begitu mengembirakan hatiku pagi tadi. Berbaloi, penat lelah dan semangatku berblog kini semakin membuahkan hasil. Terimakasih kepada semua yang menyokong tidak kira siapa anda.

InsyaAllah, sekiranya ianya menjadi kenyataan , akan ku khabarkan kembali nanti. Kasitau sekarang pun, kalau tak jadi malu juga kan? Bak kata pepatah, ayam bertelur sebiji, riuh sekampung. Walaupun aku tidak menjadi sang penyu yang bertelur ratusan dan senyap, aku teruja untuk menyampaikan khabar gembira ini terutama buat pembaca blogku.

Yang pasti, ianya bukan entry hangit. Saat yang ku tunggu kian tiba. Sikit-sikit lama-lama jadi bukitkan? At least, ada yang sedar akan kewujudanku di dunia blog ini. Semoga rezeki terus datang kepadaku.

Terimakasih dari Saya
Buat anda wahai pembaca
Tanpa anda, tawaran sebegitu mungkin tidak ku terima
Sokongan anda, saya hargai dan ganjarannya InsyaAllah akan dikongsi bersama
Dengan Contest lagi di lain masa
Dengan hadiah yang lebih mempesona

P/s : Agak-agak apa berita gembira itu ya? Siapa mahu jadi Nujum Pak Belalang, silalah teka.

70 comments:

  1. ni nujum mak belalang..ko dapat call dari nuffnang untuk advertorial job kan kan? hahaha

    ReplyDelete
  2. saya tau kalau call tu samada menang balckberry atau dapat advert untuk hitz.fm...gotcha

    ReplyDelete
  3. betul2 dapat hadiah hand phone kot..huhu..apa2 pun..tahniah dulu..

    ReplyDelete
  4. bg tau je la apa hadiah tu..hehe

    ReplyDelete
  5. bro dpt adiah dr nuff lagi ek..henpon lg tu kot...

    ReplyDelete
  6. Mesti dapat advertorial nih :)

    ReplyDelete
  7. dapat jadi penulis jemputan mana2 ke??
    atau menang blackberry hangit tu

    ReplyDelete
  8. Wahhh..gua rasa-rasa dapat baca persoalan dari lu nie bro..takpe tunggu..call gua sekarang..hehe.

    ReplyDelete
  9. buat org tertanya2..hehe
    pe pun tahniah la..oldo xtau berita apa tu

    ReplyDelete
  10. macam dapat job besar je nie..:-)

    ReplyDelete
  11. alah nak tau apo benda..ramai sungguh berahsia hari ni dri cik epal smpailah ke eyriqazz hehehe...mmmm agak2 dpt pegi gastby tu ke? tak pun dpt project 400 mana satu ek?

    ReplyDelete
  12. dapat job iklan yer..ganjaran mesti lumayan tuh.. bestnyerr

    ReplyDelete
  13. adakah ini satu lagi entry hangit?
    hehe

    ReplyDelete
  14. nak teka ape ek? dpt durian runtuh kot! hehehehe

    ReplyDelete
  15. saya menang motor...

    trima kasih power root....

    eyh...

    silap iklan plak...

    hehehe =P

    ReplyDelete
  16. alao alao~ saspended je uncle eyriqazz ni...
    hmm...ape eh...menang ferrari ke?? ;p

    ReplyDelete
  17. yeayyyyy!

    dapat wang besarrr punyaa!!

    hehe...sharing2 ble?

    ReplyDelete
  18. Advertorial kott ? :)
    Anyways, whatever it is . . . I hope u dpt. Sebab u tulis good entries !

    ReplyDelete
  19. kancilbiru :ishh,hebatnya mak nujum ni...Amin....hak3,biarlah rahsia dulu..

    ReplyDelete
  20. Bean Moreno :Hitz.fm ada advertorialke?hik3...kalau menang blackberry pun best juga kan?

    ReplyDelete
  21. fikaryna :dpt handphone pun best juga..dah lama tak bertukar phone ni..

    ReplyDelete
  22. Luz :boleh2,apa salahnya..nanti saya buat contest ya

    ReplyDelete
  23. Cik Epal :laju jer Cik Epal...Kalau betulpun,apa salahnya kan?Amin..moga2 terkena lempias Cik Epal

    ReplyDelete
  24. Billet :Blackberry?Amin....fuhh..kalau dapat best juga..lama dah mengidam nak pakai blackberry...

    ReplyDelete
  25. intan nurul fateha :press?Ok gaks..kalau naz ahmad saya lari..nanti dia ckp saya tiru idea dia...

    ReplyDelete
  26. s@r@ : nak kasitau pun, perkara@benda nya blom confirm..kan kasitau, tak jadi malu eyriqazz...mana nak menyorok nanti...

    ReplyDelete
  27. honeylanz :kalau tekaan anda betul, nak kasi hadiah apa ye?hik3...amin kalau betul...fuhh...40 orang cakap jadi doakan?

    ReplyDelete
  28. Tifa :Amin..harap2 masin mulutut tifa...

    ReplyDelete
  29. a kl citizen :dapat2...dekat infokami..tapi blom tau nak tulis apa lagi..next week tulis...blackberry?nak jugak.nak jugak

    ReplyDelete
  30. mesti dapat hadiah ni...
    xpun alex ferguson ajak datang old trafford tengok m.u pegang piala EPL
    erk888

    ReplyDelete
  31. maslinamansor:hadiah?kenalah join contest..nanti adalah hadiahnya..InsyaAllah,next time lagi byk hadiah akan ditawarkan

    ReplyDelete
  32. temp. housewife :terimakasih...rezeki2

    ReplyDelete
  33. NuRul : gatsby dah lama terima e-mail.projek 400 samalah kan projek gatsby?

    ReplyDelete
  34. redfingger ;besar bagiku.mungkin kecil bagi orang lain

    ReplyDelete
  35. Rara :orang ke berapa ya?Amin..moga2 masin juga mulut rara..

    ReplyDelete
  36. From The News :invitation dah lama dpt...

    ReplyDelete
  37. joegrimjow : oh, yang pasti kali ini bukan entry hangit...tunggu kalau ada rezeki...

    ReplyDelete
  38. joijoi80 :Amin..moga2 masin mulut

    ReplyDelete
  39. GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:saya menang apa ye?saya menangi hati isteri...hik3..gurau je

    ReplyDelete
  40. CikLilyPutih :durian runtuh..dushh..kena kepala sakit tu cik lily

    ReplyDelete
  41. siti nur fadhilah :ferrari?Nak juga..nak juga

    ReplyDelete
  42. RUBY ;wang besar?kalau dpt bolehla dikongsi...

    ReplyDelete
  43. Sakira :wah,terimakasih..terharu ada orang memuji..amin...

    ReplyDelete
  44. || nemo mimosh || :taknak percaya?hihi..tidak kupaksa...

    ReplyDelete
  45. blackberry lah tuh?tak pon advert?kankan!!

    ReplyDelete
  46. jadi duta nuffnang kot?tak penah dibuat lagi ni...hehehe

    ReplyDelete
  47. akak percaya..sebab sekarang ni rezeki kamu memang murah betul.

    ReplyDelete
  48. Wow! Ape bende ek?? Tetiba 'wow'.. ;p
    Ape2 pn, tahniah! Hee.. :DD

    ReplyDelete
  49. deus :alex ferguson ajak blanje minum kat kampung baru...hik3

    ReplyDelete
  50. sharinginfoz :betol,betol ,betol

    ReplyDelete
  51. epul :nuffnang ada duta ke?hik3..

    ReplyDelete
  52. Kak ina Kl :amin lagi...semoga terus murah rezeki...

    ReplyDelete
  53. sepet:iklan nuffnang?best3 kalau dpt ni..

    ReplyDelete
  54. hohohohohho , xtaw nk teka ape ni ??
    cepat2..
    hahahak .

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails