April 26, 2010

Not In The Mood

Salam dari Eyriqazz,

Mood nak berblog tiba-tiba terasa sepi. Sepi kerana Si Puteri. Alisya demam-demam dan muntah lagi. Buat aku tak sedap hati dan ingin menangis seorang diri. Hati seorang bapa diruntun-runtun berkali-kali. Aku sedih dan jika tiada perubahan kali ini, terpaksa bawa ke Hospital sekali lagi. Doa-doakanlah semoga puteriku :


Alisya Cepat Sembuh

Alisya Sayang Puteri dan Jantung Hati Papa
Luluh Hati bila Puteri tidak sihat muntah-muntah saja
Cepatla sembuh Puteriku Papa tidak dapat tidur lena
Permata hati , Doa-doakanlah semoga Alisya Sihat seperti sediakala

33 comments:

  1. semoga alisya kesayangan semua cepat sembuh...insya Allah..

    ReplyDelete
  2. semoga alisya cepat sembuh yek....

    bagi minum air banyak cikit yek...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  3. lor alisya sakit ke bang...dah check up ke??

    ReplyDelete
  4. mmg risau bila kids sakit..nak nak plus muntah..
    ciannya kat dia...
    better bawa gi clinic cecepat lah bro...
    jgn bior lelama....
    hope she's feeling better sooooonnn..

    ReplyDelete
  5. kalo demam lebih 3 hari, hospital ditempatku ni mesti dia suh check darah.my nuha dulu kena pneumonia hasil demam dan batuk yang tak berhenti.doc ckp, kalo lmbt buleh buat paru2 berair.semoga alisya cepat sembuh.jgn buat papa dan mama tak keruan yer..

    ReplyDelete
  6. Semoga Alisya cpat sembuh. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  7. Cuaca sekarang tak berapa nak elok. Hmm.
    Hope she gets well soon.
    Eyriqazz bersabar ye.

    ReplyDelete
  8. ayah yg baik..semoga Alisya cepat sembuh ...

    ReplyDelete
  9. semoga Alisya cepat sembuh yee! :)

    ReplyDelete
  10. eyriqazz, byk2 bersabar beb. mcm tu laa anak nk besar. nak2 zaman bakteria dah evolve. aku pon jenuh gak time hasanah tak sihat

    ReplyDelete
  11. amin. sihat-sihat ya. kasi papa hepi

    ReplyDelete
  12. semoga alisya cepat sembuh ya.. hmmm macam tu le kan macam mana mak bapa kita jaaga masa kita masih kecil....

    The Power of Twitter

    ReplyDelete
  13. hope alisya cepat sembuh... ;)

    ReplyDelete
  14. moga puteri eyriqazz cepat sembuh. amin.

    ReplyDelete
  15. semoga alisya cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  16. Sabar bro..biasalah tu..kalau masih berlanjutan rujuk ke klinik berdekatan..ingat precaution wehh..

    ReplyDelete
  17. soge alisya cepat sembuh...amin :')

    ReplyDelete
  18. salam eyri, mudaha Alisya cepat sembuh :) yelah hati ibubapa mmg mcm tu, kalau blh biar kita di tempat diorang, insyallah mudahan adik Alisya cepat sembuh dan ceria seperti sedia kala..amin :)

    ReplyDelete
  19. alisya..cepat la sembuh.

    cuma nak gtau kalau ada masa dtg la ambik award d blog ryna..

    ReplyDelete
  20. ye ke..semoga cepat sembuh ok bby..

    ReplyDelete
  21. skrng kalo sakit sikit kne cpt2 pegi doc.smga AlisyA cpt smbuh ;D

    ReplyDelete
  22. saya doakan Alisya cepat sembuh.insyaALLAH demam biasa dan bykkan berdoa :D

    ReplyDelete
  23. Semoga Alisya cepat sembuh, anak itu permata bagi ibu bapa.

    ReplyDelete
  24. aih, berapa lama dier tak sehat nih? tak bawak gi klinik lagi? take care okay! :)

    ReplyDelete
  25. cepatlah bawa ke hospital
    kalau muntah2 , takut dehydrate pulak

    ReplyDelete
  26. amin...begitulah naluri seorang ayah...ya ALLAH...ampunkan dosa kedua ibu bapaku...kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihi aku sedari kecil....amin yarabbal alamin!!!!!

    ReplyDelete
  27. semoga alisya cepat sembuh =)

    ReplyDelete
  28. moga2 alisya cepat sembuh. mari kita sama2 berdoa..

    ReplyDelete
  29. tak sihat , alisya kuatkan semangat !!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi