April 27, 2010

Short Update

1)Alisya sudah beransur pulih dan tidak muntah-muntah lagi. Terimakasih atas sokongan Semua.


2) Eyriqazz pula yang demam semalam. Pukul 9 malam dah tidur semalam selepas telan 2 biji Ponstan . Alhamdulillah, hari ini dah kebas skit tapi still rasa pening-pening lagi.

3) Isteri pula yang Muntah-Muntah dan Sakit Belakang hari ini. Adakah?  Malam ni plan nak bawa Isteri buat Reflexologi dan Urut badan, kesian tengok Isteri Sakit-sakit badan.

4) Trafik Jatuh merudum bila tak update. Semalam 376 visitors sahaja dan hari ini blom cecah 300 lagi. Hik3, takpelah, Keluarga lagi penting dari berblog ini.

5)Baru lepas attend Course yang Sangat Best (Mind Mapping, Memory Training dan Speed Reading). Ada masa saya updatekan nanti.

6) Mak/Bapa Mertua datang 2 minggu . 1 minggu ada kursus di KL dan seminggu lepak rumah kami. Yey, bleh makan masakan Kelantan yang best. 

7) 2 bulan lagi pindah rumah baru. Yey, akhirnya dapat pindah ke rumah yang dibeli Sendiri.

24 comments:

  1. yeay alisya dah sihat...oklah tu >300

    ReplyDelete
  2. wah!!!
    pndah rumah baru!!!
    all the best!!!
    get well soon for satu family!

    ReplyDelete
  3. waahhh!! alhamdulillah merasa gak umah sendiri ;)

    ReplyDelete
  4. yang last tu macam paling best jerk..
    dapat duk rumah sendiri...tahniah!

    err..akak tu muntah2..pregnant ker?

    ReplyDelete
  5. Mengandung lagi? mungkin2..rezeki lagi murah harapnya.
    :)

    ReplyDelete
  6. I agree with no 4 ! Memang family is more important than blogging :)

    ReplyDelete
  7. LOL. Nape pulak ceginihh? =='

    ReplyDelete
  8. ok la tu kalau dah sihat. yang pwnting kesihatan diri dan keluarga. blog ni sampingan je.

    ReplyDelete
  9. wahhh.. semangat rumah baru.. memang teruja :)

    jaga kesihatan..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...lega dah dia...xpe...sakit 2 ALLAH nak hapuskan dosa2 kecik kita...DIA bg sakit...

    supaya kita insaf..

    ReplyDelete
  11. baguslah alisya dah bertambah baik.. hmm kena mak bapak pulak ya... hmmmm apa-apa pun emoga cepat baik semuanya.....

    Ben Ashaari VS Redmummy

    ReplyDelete
  12. hmmm dah sampai musim kot GTO...

    moga2 keluarga GTo sehat2 selalu ok?

    aminn~

    ReplyDelete
  13. cuaca xmenentu skrg ni!!!
    rumah baru???
    best tu...

    ReplyDelete
  14. sakit itu ujian..
    semoga cepat sembuh !!!! amin~ :)

    ReplyDelete
  15. semoga alisya n wife GTO sihat yer..;)

    ReplyDelete
  16. bgusla die dah sihat..sedih sgt kalo nmpk bby sakit:)for mumy and dady..jge diri okeh..

    ReplyDelete
  17. sekarang musim viral fever kan..semoga cepat sembuh eyriqazz sekuarga..err kalo suspect mengandung jgn pegi buat reflexolgy sebarang..takut keguguran..jadi kes erra farzira pulak nanti :)

    ReplyDelete
  18. ya keluarga lebih utama
    kalau duit banyak pun, tapi keluarga takde tak guna jugak

    ReplyDelete
  19. Relax2 lah bro kang meletup blog lu..ahaks..alhamdullilah dah sihat pun alisya..laa..lu pun terkena sekali..orang rumah pun muntah?

    Macammana bunyi..uwekk..uwekk..uwekk..tuh tandanya ada....ahaks..ahaks..jangan muntah sakit lain sudahlah..

    Wah rumah baru..best2..bila buat house warming?Boleh tempat kak ina masak ayam panggang satay..hehe

    ReplyDelete
  20. alysha sihat baba dia pulak demam hehe

    300 banyak tuh!huhu

    ReplyDelete
  21. setuju...family come first....semoga kembali sht seperti selalu..=))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi