May 18, 2010

Kasut Cinderella | Hadiah Hari Guru Buat Isteri



Tersentuh hatiku bila melihat Hadiah Hari Guru yang diberikan oleh anak muridnya buat Isteri. Inilah hadiah nya:


Kasut Cinderella

Beserta Ucapan dan Hadiah-Hadiah Yang Lain

Tahun ni Isteri tak dpt banyak hadiah kerana mengajar kelas yang agak ke belakang. Namun, pemberian dan hadiah Ikhlas dari anak murid tetap dihargai. Kualiti is more Important than Quantity kan? Hik3, saya pun belum lagi kasi Hadiah Hari Guru Buat Isteri. Sempat buat entry ini saja : Selamat Hari Guru 2010 | Guru Pembina Negara Bangsa .

P/s : Tersentuh dan rasa cam nak jadi guru pun ada. seronok juga jadi guru kan? Selalu dapat kejutan dan hadiah yang tidak disangka-sangka. 

P/s/s : Tiada siapa nak kasi hadiah kat saya ke? Huk3,.....

16 comments:

  1. wahh..comelnya hadiah2 tu. saya pun nervous ni tunggu hadiah pelajar. hehehe...

    ReplyDelete
  2. wah cantiknye kasut tu..
    kaca betul ke tu?

    ReplyDelete
  3. Best kan jadi cikgu...dapat hadiah..hiks~ disambut setiap thn

    ReplyDelete
  4. wah2..ingat kasut betul2 tadi..
    replika upenye..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Guru...

    hadiah tu kalu nak dibanding dgn jasa guru, apalah sangat. Tapi ingatan sebegitu, memang selalu buat guru rasa terharu dan dihargai. Kan?

    ReplyDelete
  6. wah.
    hadiah hari guru pun sangat romantik.
    heeee.

    p/s:saya dah lama vote bro. tapi tak pandai nak tinggalkan komen kat ruumz.
    heee.
    semoga menang ya!!

    ReplyDelete
  7. cantik la kasut tu..boleh pakai ke tak tu? hahahaa~~

    ReplyDelete
  8. @windi:selamat hari guru..tentu mengujakan hadiahnya kan?

    @kacang:cantik...

    @LORD ZARA 札拉 :zara mesti lagi byk dpt ni...hik3..

    @dayangredzuan :haah,kaca..umm..tak sure pula kaca betul or tak...

    ReplyDelete
  9. @rossoneri :cantik..ble buat perhiasan...

    @nUR_rOsALiNdA:tuhla..best2...

    @noor afzan:haah,replika...tapi still cantik...

    @fikah mus:hik3..dari anak murid bukan saya..thanks fikah for the vote...

    @azieazah :haah..setuju...

    ReplyDelete
  10. @encik tikus :tidak..saya bercita-cita nak jadi cikgu di alam maya..berkongsi ilmu,informasi dan pengalaman yang ada..

    @♥Hernee Nazir♥ :thanks hernee...

    @merduwaty:hik3..comel kan?

    @CasaBlander:hik3...tunggu cinderella yang dtg claim n pakai kasut tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails