May 24, 2010

Monday Blues | First Time Ada Blogger Kata Eyriqazz Kacak dan Segak


Salam malam dari Eyriqazz,

You make my day Fitrihadi, Monday Blues ku yang terus tersenyum hingga ke Pipi apabila :


First Time Ada Blogger Kata Eyriqazz Kacak dan Segak

Kacak dan Segak? Umm, honestly, jauh panggang dari api. Saya sedar siapa diri ni, korang yang pernah jumpa saya in person sure mengiyakannya. Dahla tak hensem, pipi tersorong-sorong. Hak3, apapun, bila dipuji sebegini kembang juga semangkuk. Terasa mahu masuk bakul, masuk lif, dan terus sampai rumah. Hik3 lagi.

Monday Blues teruja sekali. Bolehla baca a Must Read entry by Fitrihadi yang bertajuk : Eh Beb..Aku Terasa Beb Korang Tak Komen Blog Aku..Huh!

Kupasan dan ulasan yang begitu menarik dan rasanya perlu dibaca oleh semua bloggers di luar sana, setakat ini sudah ada 97 komen, tersentuh dan terasa diri kelemahan diri ini juga. Kadang-kadang mengikutkan perasaan juga dalam berblogging ini. Thanks FitriHadi saling ingat mengingati.

Terima kasih FitriHadi dari saya
Terasa segar dan bertenaga
Pujian diberi saya terima
Tersentak dari lamunan jom kita perbaiki diri semua

P/s : Kacak dan segak ke Eyriqazz ni? Hak3, honestly, ini orang yang <10 kata sebegitu.

P/s/s : Apa pandangan anda tentang entry FitriHadi ?

13 comments:

  1. terasa di awang-awangan tak?? hehe...mestila kacak dan segakk....siap pakai tie tu...hahahaaha...tp ada betulnya apa yg FH cakap tu...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. em , no komen .
    adela my own perspective pasal blog die , hahahak
    kalau eyriqazz kacak , apelagi , ini peluang utk pasang dua , kekekeek . lisa surihani ke ?? hehehe .

    ReplyDelete
  4. erkkk terkesima jap dengan entry ni..

    thanks banyak-banyak sebab mention pasal entry di blog saya tu..err lagipun bro memang segak ar hehe

    *happy gak sebab dapat ceriakan hari-hari bro..you make my day too hehehe

    ReplyDelete
  5. setuju tambahan pula tai biru tu

    ReplyDelete
  6. @Kancilbiru :terasa berada di bulan sudah..hik3..yup...betul tu...saya pun byk kelemahan juga..

    @fitrihadi :thanks bro...rasa sukar nak lelapkan mata ni..hik3...love ur entry...

    ReplyDelete
  7. kacak+segak+sempoi..bnyk la lg...

    ReplyDelete
  8. Vin Tsen Gan :dushh...susah nak tidur ni..

    Kancilbiru :terasa berada di bulan

    @fitrihadi :thanks...enjoy reading it..

    naz :hak3..tai kegemaran saya...monday blues...

    JMR :dushh...thanks bro...aku sedar diriku..hak3..

    ReplyDelete
  9. kacak dan bergaya!

    sebab banyak pantun!

    agagagaga, mahu juga pantun dari eyriqazz!

    agagagaga

    ReplyDelete
  10. Kacak dan segak sangat subjektif.. kengkadang org tu biaser jer.. tapi di mata org yg mengenalinya luar dan dalam.. dia lah insan terhebat di dunia.. ;)

    Bro.. personally.. manis tu ada.. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi