June 22, 2010

1st Birthday Party Buat Alisya | Detik Alisya Bersama Kek Birthday


Alisya mahu potong kek
Malam Sebelumnya
Kek Birthday Untuk Alisya
Orang sibuk nak buat Birthday Party untuknya , Alisya tertidur pula
Princess , Cantik tak? Mamanya yang Pilih
Juga Kek Birthday dari Secret Recipe
Waa, Hari Ini Bukan Birthday Alisya lagi...Mungkin itu yang cuba dicakapkannya
Taknak Potong, Mama la Potong
Ok, Ok Mama Potongkan Ya?

Jamuan/Birthday Party diawalkan dan dibuat pada hari Sabtu, 19 Jun 2010 kerana Mamatok dan Abahtoknya mahu Celebrate sekali dan mereka akan pulang ke Kelantan malam itu juga. Jadi, kami awalkan Birthday Partynya demi untuk tidak mengecewakan harapan Ibu dan Bapa mertua ditambah pula hari weekend. 

Oh ya, maaf jika tidak menjemput. Buat kecil-kecilan saja, menjemput saudara-mara terdekat dan rakan-rakan akrab. Tak sampai 20 orang pun kami jemput, almaklumlah rumah kecil. Hik3...

Alisya menangis ketika mahu potong kek Birthdaynya
Mungkin sedih kerana Mamatok dan Abahtok tersayang mahu pulang ke kampung halaman pula
Sampaikan Abahtoknya pulang tidak mahu melepaskan dukungannya
Hampir berlinangan air mata bapa mertua saya

17 comments:

  1. alahai nanges pulak.my nuha pun sama lah dulu ms sambutan hari lahir awal dengan keluarga di trg dulu, menangis ajer kejanya sebab ms tu dia br baik demam dan kena cirit birit.huhuhu

    ReplyDelete
  2. menangis pulak alisya masa memotong kek tu ya...
    mungkin alisya impikan kek 4 tingkat, tapi papa hanya beli kek setingkat....

    terima kasih berkunjung ke blog daif saya
    insyaAllah aka cuba melihat kontes yang eyriqazz cadangkan

    ReplyDelete
  3. hehe.. da smpi da besday die.. hepy birthday alisya. may she prosper as she grow up into a intelligent woman. =)

    ReplyDelete
  4. pink gituu =) cute je. kek dia nmpk sedap, bestnyaaa =) HAPPY LONG LIVE ADIK ALISYA :D

    ReplyDelete
  5. keknya cute..ala, baru sethn kan, alisya bukan paham psl bday pun..my zharfan dulu masa bday sethn pun pic semua nangis ajer, sbb masa nak potong kek kebetulan waktu tido dia ;) apa2 pun, happpy bday dear alisya sweetie!!!
    note : tq invite join contest tu, nanti i register yer, nak support u to win :)

    ReplyDelete
  6. Huiyoo..sampai 2 bijik kek.Bestnya...yummy...

    ReplyDelete
  7. epi bday alisya...semoga menjadi anak solehah ye cyang... :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday buat alisya..semoga mnjadi insan yg bjaya di dunia n akhirat jua..amin

    ReplyDelete
  9. selamat ulang tahun untuk alisya

    ReplyDelete
  10. Awww. HAPPY BIRTHDAY Alisya.. :) Kesian pula menangis dia.. Sedihnya.. Takpe, next year ada lagi.. Yeay! Alisya dah besar yeay!

    ReplyDelete
  11. waa, byk kek alisya dapat..kenyang makan tu..hehe
    alisya dapat hadiah apa? :)

    btw bro, nak minta tolong dan sokongan sikit
    dari kawan-kawan. harap dapat undi saya untuk contest photography :) tqvm

    ReplyDelete
  12. alolooloo.. comeynye alisya tido.. happy besday to alisya..! ;)

    ReplyDelete
  13. epi besday alisya..comel sangat kek pink tu, baby saya nextmonth genap setahun, nk celebrate suami x kasi, katanya tu amalan yahudi..so just masak special sajalah utk baby n buat kek..hurmm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails