July 2, 2010

Advertorial | 2 Kegembiraan Minggu Ini

Masih Ingatkah Anda Lagi dengan Entry Hangit saya beberapa bulan yang lepas yang bertajuk : Advertorial | Patutkah Aku Menerima Tawaran Lumayan Itu? . Komen yang cukup hangit pun turut diterima antaranya :

BeaN MorENo said...
bang pernah dengar blogger rentung kene bakar tak???

Munirah Abd said...
siotttttttt gila aaa terkena aku..khusyuk bonar baca..sekali ketipuaan

joijoi80 said...
eh..hangit tau.... jeles pun ader.. tapi kalo bro dapat memang bertuahla... itu tanda aura nak dapat advertorial la tu...

Kancilbiru said...
hahahaha...terkena aku..hampess sungguh ko!~~

Sakira said...
Hahaha ! Saya terkena lagi.
Tapi best larh baca gaya penulisan Eyriqazz.
Memang I baca one-by-one word, and tak terlepas satu paragraph pon !
Memang mula-mula cam, wow ! Beriban dia dapat. Lucky him. That kinda thing.
Hahahaha ! Wa kena babe ! Haish~
Emh, yes-yes. Anda patut membuat satu segmen baru of course.
You got talent ;)

black_mel said...
cissssssssssssssssssssssssss..........
di tipu hidup2...hahahaha....tp ko dpt pun
org lain percaya...sbb blog fames..hehe..jeles2..

Tidak sangka, akhirnya ianya menjadi kenyataan bulan lepas.

2 Advertorial telahpun diapprovekan dan menanti untuk dipublishkan

Penantian Berita Gembira Yang Dinanti-nanti akhirnya terjawab juga. Pandai korang meneka ya? Terima kasih buat anda semua, tanpa anda tak mungkin saya mampu mendapatkan peluang sebegini . Kurang setahun aktif berblog berjaya dapatkan Advertorial dari Nuffnang. Sungguh gembira hati ini.

Berapa amaunnya? Umm,sorryla, saya tak dapat nak revealkan tapi cukup untuk membuatkan 'tidur tak lena, mandi tak basah'. Hik3....

Satu entry saya pending approval dan  terima e-mail pasal Advertorial itu :

" Hi Eyriqazz,


The draft is good overall :). Just one minor feedback from clients in the file attached (in yellow). Since changes are minor, please send the revised tonight  ya? :)

Thanks!

Gembira bila both entry saya diterima dan disukai Advertiser. Tunggu minggu depan, ianya akan dipublishkan. Minor coz tersilap letak nama hadiah. Hik3...

InsyaAllah, later on saya akan revealkan Tips on "How To Get Advertorial From Nuffnang" . Action is better than word kan? Biarla entry Advertorial itu keluar dulu, barulah saya kongsi-kongsikan tips ini berdasarkan pengalaman peribadi.

P/s : Terima Kasih atas sokongan anda semua. Love U All...Muahhzzzz...

P/s/s : 5 komen terbaik entry ini akan menerima 2 GTO Pointz dari Eyriqazz.

23 comments:

  1. Pheww beruntungnyaaa bro eyriqazz dah dapat dah advertorial, sampai dua pulak T____T kalau ynn memang tak boleh, tak setia org kata LOL HAHA tapi macam nak tahu je jumlah dia tu ehem ehem

    // sangat tak sabar nak baca tips dari org berpengalaman,

    // cemburu bila tengok bloggers yg rajin join event sbb ynn jrg dpt join2 T___T

    ReplyDelete
  2. owh..ada special tab untuk advertorial..
    first time tengok..hehe
    motivasi untuk cuba dapat tab tu gak.. :)

    congrats bro..sudah 2 tuu..i'm sure more is coming

    ReplyDelete
  3. taniah... ini adalah hasil apabila GTO bekerja keras... :)

    ReplyDelete
  4. terbaek bro! all the best ya.. =)

    yours
    SH

    ReplyDelete
  5. Congrats! Seriously it took only less than a year? That actually gives me hope (I've only been blogging for 3 months).. can't wait to see the results.. plus the tips ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Teringin nk dpt advertorial dr Nuffnang. Tp status glitterati dh hilang.

    ReplyDelete
  7. good job bro,always support u..!

    ReplyDelete
  8. Wah.. tahniah bro.. impian di atas.. kini kenyataan.. tulisan ikhlas.. advertiser tertawan.. ;)

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya dapat advertorial..tak sabar nak tunggu "How To Get Advertorial From Nuffnang" tu..hee~

    ReplyDelete
  10. bestnya... rezeki Allah.. syukur Alhamdulillah.. tumpang gembira dni dapat tahu ^__^ tahniah ye

    ReplyDelete
  11. pergh makin lama makin kembung poket buncit perut camni. harap rezeki masih memihak kelak bro :)

    ReplyDelete
  12. tahniah bro. tumpang gembira..... nanti bolehlah bagi tips ya untuk kawan2, satu lagi.. nampaknya dah melangkah ke alam advertorial.. congrats again

    Jom Restoran Sri Niara

    ReplyDelete
  13. wah, rezeki dah tu.. tahniah bro
    kawan2 tumpang gembira juga dengar berita ni..

    ReplyDelete
  14. I hanya boleh say this ; you deserve it ;)

    ReplyDelete
  15. bestnya..
    saya kalau nak dapat..
    mimpi je kot..
    huhu~

    ReplyDelete
  16. memang up to date lah bro. tak tau pulak ada advertorial untuk nuffnang. tak sabar nak tunggu tutorial. ;)

    ReplyDelete
  17. tahniah gto...u deserve it...:)

    ReplyDelete
  18. congrats! cepat2 bagitau tips tau

    ReplyDelete
  19. tahniah..terbaik la..
    ur blog mmg supposed dpt..
    great blog..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails