July 1, 2010

Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang Terhangat -18 SX-

Sekarang ni, tengah sibuk diperkatakan isu penyebaran Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya. Juga bersama gadis-gadis yang lain. Tiba-tiba dapat e-mail dari seorang rakan dengan tajuk " Gambar Ariel Peterpan dan Luna Maya yang TerhangaT-18SX-" . Fuhh, bergelora di Hati Eyriqazz ni. Nak buka tak nak ya?

Ariel Peterpan dan Luna Maya

Ala, kalau saya buka e-mail ni pun bukannya orang tahu pun kan? Hak3, dussh,tumbuh tandukkk. Dah kecoh satu Asia Tenggara dan Malaysia, dah heboh di merata media massa dan juga blog, mahu tahu juga gambar apa yang dihantar. Budak ofis pun ada yang bertanya, dah download luna maya video?

Sikap curiosity yang semakin menebal, akhirnya saya membuat keputusan untuk membuka attachment tersebut. Berdegup kencang jantung ini, hangat sangat ke? Mana lagi hangat dengan Kisah Fasha Sandha ngan Jejai? Ataupun Kisah Wan N**** ataupun Pramugara terlampau?

Inilah hasilnya  :

Hangat Tak?

Dushh, ini bukannya hangat, ini hangit. Saya dihangitkan bulat-bulat. Muahaha, ni yang rasa teruja nak buat entry hangit kembali ni. Stay tune, akan muncul tak lama lagi.

Hangat dan Hangit dua-dua mengujakan
Versi Hong Kong, Versi Indonesia sudah di pasaran
Adakah akan muncul versi Malaysia di masa depan
Tanyalah BeautifulNara  mungkin dia ada jawapan

23 comments:

  1. aku bac ni kt kacil biru dulu. hak2 kali ni dh tak terkene

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. GUA INGATKAN PEBENDE TADIII..............
      HANGAT APA BENDE BEB...............

      Delete
  3. hangat dan hangit sekali..hehe

    ReplyDelete
  4. memang betul gambar luna...memang ekslusif betul....

    Sazzy Falak Juara Tiger Show??

    ReplyDelete
  5. hahahah!! lucu lah! memang terbaekkk :)

    ReplyDelete
  6. huhuhu..memang teknik SEO btol lah entry ini :P

    ReplyDelete
  7. haha...serius leh gelak golek2 ni...hangit...

    ReplyDelete
  8. hehehhehe. dah lame uncle tak buat entry hangit camnii..huhuhuhuh, tapi kan..citer dorang ni mmg meletup lahh. tak tahu bila nak settle isu nii

    ReplyDelete
  9. versi malaysia kan dah pernah ada dah pun.. so takde excitement pun.. hahaha

    ReplyDelete
  10. adoii...!!! hangit den di buatnyer gakkk!! hu hu hu
    My entry :
    http://sweetomoide.blogspot.com/2010/07/petabyte-selepas-terabyte.html

    ReplyDelete
  11. hahahhhh....pejadahh la dorang nih.

    ReplyDelete
  12. haha memg hangit bercmpur hangit..

    ReplyDelete
  13. wa kena beb!!!!!!!!!!!!!!!hu hu hu

    ReplyDelete
  14. dh penah baca dulu psl nih..kat ner tah tak ingat..tp padan ah muka sape nak sgt tgk video yg bukan² tuh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails