July 30, 2010

Random Pictures | Hanya Tinggal Memori

Some of my random pictures, yang diambil sebelum ini yang tak sempat ditransformkan kepada entry atas sebab yang tidak dapat dielakkan i.e. Masalah tranfer internet, internet slow bangat, wallet hilang, mood ke Pulau Tioman, merajuk dengan Kak Ina KL (hik3) dan sebagainya. Mood pun agak ke daun jadi entry ini hanyalah entry sekadar melepaskan batuk di tangga dan entry syok sendiri (macam selalu selalu juga la)

WANTED! Awek Digi Cuba Menggodaku ( Digi Break Free Event )
Bersama Mr. Big ( Husband Cik Lily Putih) dan Anak-Anak Kak Ina KL - Digi Break Free Challenge- (Tengok, memang bagus la Kak Ina ni, dia tak dpt pi, siap hantar konco-konconya lagi, inila yang kita mahu, kasi 110% komitmen)
Sad Moment | Alisya Demam
Happy Moment | Mencuba Fish King Pizza di Pizza Hut
Bersama KySpeaks - Astro B.yond PVR Challenge Event-
Pengalaman Bersama P1 Wimax (Adakah masih bersama? )
Balik Kampung | Kuala Terengganu Bandaraya Warisan Pesisir Pantai (Rindu Kampung Halaman)

P/s : Kita hanya mampu merancang......That's Life , apa yang kita rancangkan tidak semestinya akan menjadi kenyataan. Tapi, better mencuba dari mengalah terlebih dahulu kan? Life Ain't Dat Serious

20 comments:

  1. lor.. ko org trg??? aku org dungun weh.. hahaha

    ReplyDelete
  2. macam-macam dalam stu en3....huuhuu..

    ReplyDelete
  3. wah bro.. comel awwek tue.. ahaks..
    orang umah x mengamuk ke bro simpan pic nie?

    ReplyDelete
  4. kena terima denagn hati yang redha walaupun pahit...

    ReplyDelete
  5. semoga ada kemudahan di sebalik apa yang berlaku....

    Jom Hotdog

    ReplyDelete
  6. salam eyri,

    alolo siannye menantu kakyan tu...moga ceria2 selalu buat alisya.

    ReplyDelete
  7. sesekali layan kenangan2 lama mmg nostalgik! :)

    ReplyDelete
  8. alolo..
    sian alisya demam..
    pucat je muka dia masa tu.

    ReplyDelete
  9. Salah satu happy moment Eyriqazz mesti masa menang handphone baru2 ni.murah rezeki..:)

    Entri Terkini Saya: Baju Tido Berdonut

    ReplyDelete
  10. yes..baik try dr mengalah..

    ReplyDelete
  11. @Hamzah Ian:oh,senegeri rupanya kita

    ReplyDelete
  12. @ataicha:x marah..hik..tapi adala juga 2 tiga kali kena cubit..hik3

    ReplyDelete
  13. @makdara TERDIVA:hik3..betul2..ehh,mak diva punya cakap ada gaya2 cik epal la..

    ReplyDelete
  14. @noor afzan :itula..rasa nak nangis je timetu

    ReplyDelete
  15. @Nia:terimakasih..rezeki anak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi