July 29, 2010

Yang Lepas Biarlah Lepas

Happy Moment Zaman Kanak-Kanak Ribena

Ayu ingat Ayie dah lupakan Ayu.....I'm still remember you as my best friend....how are you right now???? i'm fine here....thanks a lot for sending me a letter.....kalu Ayie dpt message reply yer........Ayu tak pernah marahkan Ayie....lepas pd ari tu Ayu ingat Ayie memang tak nak jadi kwn Ayu lagi...sbb tu Ayu diam ajer...Ayu paling kecik ati sbb Ayu dpt tau Ayie leh blajar kat oversea paling last...tu pun Fifi yg bg tau.....anyway Ayie leh contact Ayu kat add ni. XXX  Selangor..... Good Luck and have a nice day..... yg lepas tu Ayu dah lupekan...harap Ayie pun same ye....

Inilah Kesudahan Kisah My First Love [ Klik Sini dan Sini ]. Hak3, malas nak sambung sebenarnya, tapi kalau mood OK, InsyaAllah, akan disambung. Takpun sambung bila dah privatekan blog cam Cik Epal  pun ok juga kan?

Yang Lepas, Biarlah Lepas, Jadikan Ianya Sebagai Pengajaran. Let's Start A New Journey. Perjuangan dan Kehidupan Perlu Diteruskan. Tak gitu?

P/s : Jangan Lupa 10 GTO Pointz untuk Histats bernombor 191161

11 comments:

  1. betul3..yg lepas biarkan lepas..klu asyik ingtkan yg lepas je..yg esok pun akn jd sprti yg lepas..

    ReplyDelete
  2. fisrt time kot komen sini... hehehe

    ReplyDelete
  3. happy je dalam pic tu..
    teringat jugak kisah cinta saya zaman skolah dulu..

    ReplyDelete
  4. sebab tu le kita perlu menghargai waktu kan

    ReplyDelete
  5. @♥S@R@♥ :hik3..setuju bangat sehh...biarlah kenangan lalu berlalu pergi..ewahh..yang sekarang berjuta2 kali lebih baik dari yang lepas..hik3

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @Lela LimauAis :hik3..happy2...

    ReplyDelete
  8. @Sharinginfoz:setuju sgt bro...

    ReplyDelete
  9. adoi,..tensen,,saya terlebih satu nombor aje untuk hits stat tu..huhu..takde rezeki.

    Entri Terkini: Anti-Perempuan

    ReplyDelete
  10. @NIa :xpe..cuba lagi lain kali..hik3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi