August 1, 2010

Pemenang Contest Jom Kuiz Bersama Eyriqazz

Salam malam dari Eyriqazz,

Entry Jom Kuiz Bersama Eyriqazz | Siapakah Beautifulnara dirujuk. Disini diumumkan :


Winner Contest Ini

Setelah meneliti semua jawapan yang diberikan, diumumkan pemenangnya (jawapan yang paling tepat) jatuh kepada :

IzzahFarhana - 20 GTO Pointz dan juga blognya bakal diterjah.  Dan jawapannya adalah :

Beautifulnara hensem bergaya namun sayang sudah menjadi tunangan orang.

Oh ya,  Hidayah Ismawi pun hampir menjawab dengan tepat namun sayang dia terlebih satu perkataan. If not, mungkin hadiah itu menjadi miliknya kerana dia lebih awal memberikan jawapan . Namun, as consolidation prize, 5 GTO Pointz for u hidayah. Mesti bersengkang mata nak mencari jawapannya kan?

Yang lain-lain pun ramai yang hampir memberikan jawapan yang tepat cuma tersilap satu dua patah perkataan saja.

Jawapannya mudah aja, saya ambil idea dari Filem The Da Vinci Code cuma saya tukarkan skit. Jawapan diambil dari setiap ayat menaik. That mean, ayat pertama perkataan pertama, ayat kedua perkataan kedua,dan seterusnya dan jadilah 9 perkataan dengan satu ayat yang lengkap. Mudah je kan?

P/s : IzzahFarhana, nanti informkanlah ya untuk hadiah itu. Samada mahukan top up or cash (maybank only). To Hidayah, ur point nak ditukarkan ke cash pun boleh atau nak simpan2 dulu pun boleh. Nanti informla ya?

P/s/s : Amcam, ok tak kuiz ni?Mahukan kuiz yang lebih mencabar lagi?

15 comments:

  1. tq bro!hehe.ok nanti sy bg maybank no.Baru nak try men kuiz kat sini.;)
    Menyepi je b4 ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pemenang, tak sangak guna style di vinci pulak ya....

    ReplyDelete
  3. Next time nak jugalah join contest sini.. mana tau ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi.. dpt gk teka ikut turutan tu. tp sebab da terlewat.. takpe lah. congratz izzah :)

    ReplyDelete
  5. congrats to the winner. me tak join sbb tak tau jwpn :p

    ReplyDelete
  6. @izzahfarhana :okeh..nanti e-mailkan details ya?

    ReplyDelete
  7. @YobSumo:tahniah..lama tak nampak bro di sini...

    ReplyDelete
  8. @MaryamJamilah;aiseh..terlewat skit je kan?

    ReplyDelete
  9. @mama zharfan ;takpe2..nanti2 ble join lagi

    ReplyDelete
  10. @izzahfarhana :thanks join juga

    ReplyDelete
  11. bila check2 balik baru perasan yg the first sentence tu start dgn BeutifulNara (was so excited when I solved the code that I ingatkan it started with seorang and BeautifulNara wajib ada kat depan) ..lama sgt tenung screen tu kot ..hehe

    anyway, sokay :) mmg jawapan izzah lebih tepat lah kalau begitu .. but thanks for the 5 GTO points ;)

    Sedang mengumpul dulu sbb takde akaun Maybank and tidak memakai prepaid utk handphone (ke ni to-up jenis lain ..hehe..saya ni bukan tahu sgt)..so sbnrnya tgh memikirkan bagaimana nak cash out ni..any suggestions?

    btw..entah mcmana blh miss entry ni .. dok tunggu2 gak ..hehe.. dpt 5 GTO points pun worth the wait .. rugi tak diterjah jer ..(u give an honest and complete blog review compared to most other penerjah's.. my honest opinion)..

    MY LATEST ENTRY: The Last Airbender (review)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails