August 5, 2010

Tips-Tips Untuk Pecah Dara


Dussh, siapa punya kerja ni search Tips-tips untuk pecah dara ni? Monster Jambu , baik hang mengaku cepat. Oleh kerana ada yang search, ni eyriqazz nak berkongsi tips untuk perkara di atas. Inilah tips nya:

There are no tips. Either dia masih dara atau belum dara. Nak tentukan dara atau tidak, kenalah jumpa doktor untuk membuat memastikan kesahihannya.

Ok, cukupla, kan tersasul lebih pula. Semalam dalam Aduan Rakyat ada mention pasal Internet ni, diibaratkan macam pisau.

P/s : Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik....." Contohnya Macam Isteri Imam Muda.

P/s/s : Kalau nak mencari Isteri yang dara, make sure anda pun masih teruna. Tak gitu?

31 comments:

  1. setuju.baru la adil mcm tu.hehe.

    ReplyDelete
  2. tips pecah dara?? aduh terguling guling gelak. haha.

    ReplyDelete
  3. what u give u get back
    acececehh

    ReplyDelete
  4. yeah tepat sekali!!! nak dara kena ada teruna ok...hahaha

    ReplyDelete
  5. Huh.. Siapa punya kerjalah tu 'mencari yang bukan-bukan..'

    Saya pula yang rasa malu.. Haih.. :-\

    ReplyDelete
  6. jika dapat yang tidak baik kita pimpin tak gitu :)

    ReplyDelete
  7. adessss..cakap pasal search ni..pukul 2.30 pagi semalam ada orang cari no telefon izan ishak..??sape la izan ishak tu..yg felik tengah2 malam buta tu..yang paling tak boleh buat main ada orang search ni "Aku nak bunuh diri" ya ampun..takut eden tau..


    p/s tetiba takmo komen pasal Tip pecah dara.. :P

    ReplyDelete
  8. Cehhh..haiyakkkkkkk..sapa-sapa cari dara ni? Setahu gua rakan gua daydeck yang mencarik..wakakaka..cehh monster jambu ko gelaran aku alamat melekatlah tuhh..adoiiyaiii..tunggu gua kumpul point dulu..bukan GTO point ek..ni Monster Point..hehe

    ReplyDelete
  9. memang giler betul manusia ni kan.... tapi kena bersangka baik maybe dia dah kahwin

    ReplyDelete
  10. Betul Betul Betul :)

    Hehehe..
    Jadilah Orang Baik Nescaya Pasangan Pun Baik :)


    New Entry Prof-Hariz
    Hampa Ingat Depa Tu Hamba ka?

    ReplyDelete
  11. aish.. hee.. skrang., ramai terdesak nak pecah dan baikkan dara..


    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Boys never grow up


    I’m no good in having relationship

    ReplyDelete
  12. merepek sungguh keyword2 ko ni eyriqazz

    ReplyDelete
  13. tu yang baru nak kahwin.. sebab tu dia cari tips yang berguna :D

    ReplyDelete
  14. @Kyrul:tepuk dada,tanya selera

    ReplyDelete
  15. @conteng conteng;dush,sampai terguling2?

    ReplyDelete
  16. @joegrimjow:wah,mendalam maknanya

    ReplyDelete
  17. @Siti Zafira:saya tahu,saya tahu..ni mesti monster jambu...hik3

    ReplyDelete
  18. @ cikmin :aku nak bunuh diri?fuuh..siapalah agaknya tu

    ReplyDelete
  19. @ cikmin :ada monster point bro?ble tukarkan dengan Monster ke bro or Pink Lady?hik3...

    ReplyDelete
  20. @Sharinginfoz:baru nak kahwin kot bro...

    ReplyDelete
  21. @J.M.R:dara tu sejenis ayam ....dimakan bersama nasi kukus..sedap..bro dah try?

    ReplyDelete
  22. @PinQib:ramai terdesak nak pecahkan dara?fuhhh..bahaya tu

    ReplyDelete
  23. @Che Armster:merepek2...bro ada search tak bro?

    ReplyDelete
  24. ya! lelaki2 pun takleh 'BIAS'..nak cari perempuan2 yg masih dara tp diri sendiri dah tak teruna..heh!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails