September 30, 2010

Are You Moist Enough?

Are You Moist Enough? (Adakah Kulit Anda Cukup Lembap? ). Umm, for me, i don't care much about kelembapan kulit, yerla lelaki, kulit kasar pun,"Ada Aku Kisah? ". Tapi for a women, rasanya satu kepentingan terutamanya bagi golongan Isteri/wanita, kesihatan dan kelembapan/kelembutan kulit is a must. Kata orang penambat hati orang tersayang. Hey, Saya pun suka menyentuh kulit yang lembut dan lembap especially my wife hand and dot,dot,dot.....

Satu hari, saya mengajak Isteri mencuba produk Vaseline apabila terpandang iklan Vaseline di Nuffnang. Saya belanjakan for my wife as saya mahukan kelainan dan biasanya produk yang diiklan di Nuffnang semuanya menarik dan berkualiti ( I bought Sony TX5 dan menggunakan Adidas Action 3 deodorant because of Nuffnang Ads).  Inilah pengalaman pertama menggunakan Produk Vaseline selepas puas dipujuk olehku (my wife ni cerewet skit bak2 produk kecantikan, memang setia pada certain produk)...

Healthy White Menjadi Pilihan Isteri ( I Let Her Choose Mana-mana yang dia berkenan)
Mudah saja cara menggunakannya
Wah, seronok nampak? Before ni beriya2 taknak bertukar?
Oh, I Love The Touch , The Moist dan Baunya Yang Wangi

Pandangan dan feedback bagi seorang suami - Sukakannya, baunya yang wangi, sejuk dan tidak melekit, baunya yang tahan lama, kelembapan yang menarik jiwa lelaki . Dipendekkan cerita, that nite we have a great nite in bed (Ehem2, dah kahwin apa salahnya kan? Hik3...Noty2...)

Well, dalam pemilihan produk, semestinya kena dapat kelulusan suami dulu kan?Well, I Approve it 100% and i will buy more for my wife. Love It, Want It, Feel It , Try it and you will know what i Mean.
Alisya pun sukakannya. Pilihan yang tepat untuk golongan wanita (umm,lelaki nak gunapun apa salahnya kan? hik3..)
Hubungan Kekeluargaan/Suami Isteri semakin dieratkan bersama Vaseline
Persepsi berubah, My Wife Love It selepas menggunakannya pertama kali

Inilah feedback dan pandangan Isteri - Sukalah papa, baunya yang wangi, tidak melekit dan tahan lama. Papa, sayang mahu gunalah Vaseline, nanti Papa belikan lagi ya? Love it, tengoklah tu , bukan main berseri-seri lagi isteri gembira bersama Vaseline. Thanks Vaseline and Nuffnang menggembirakan hati kami.

Vaseline telah kami cuba dan berpuas hati
Produk Vaseline yang lain akan dicuba pula selepas ini
Saya suka, Isteri pun senyum sampai pipi
Inilah pengalaman saya untuk dikongsi-kongsi

P/s : Apa pula pandangan wanita/isteri di luar sana pasal Vaseline? Pernah menggunakannya? What do u think about this product? 

11 comments:

  1. segih2 aku baca entry ni..noty hah..eh, dot dot dot tu apa? waka waka waka :p

    ReplyDelete
  2. oooo... noty yer...
    dah la malam nie malam jumaat... hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh.. bestnye dpr at camni tp.... tak pandai la.. ermm,,

    ReplyDelete
  4. @e.l.i.s.s.m.i.e :hik3..dot2 tu "Lu fikirla sendiri" gaharu, cendana,sudah tahu bertanya pula..hik3..

    @maslinamansor :last week miss malam jumaat pergi MySelangorstory..hik3..

    ReplyDelete
  5. ehem2..aksi romantis seorang lelaki diluahkan dengan penuh sentimental. heee

    ReplyDelete
  6. apa dah
    background belakakng kain baju tu kot ye pun cabutlah dulu haahhahaha


    RM

    ReplyDelete
  7. salam..

    ehh bro....yang event tu hr sabtu ni kan? pastu closing date esok. dah tu bila agak2 diorang announce yg dpt pegi event tu ek. tak paham lerr..

    check out my vaseline's entry

    http://hanalovenest.blogspot.com/2010/09/are-you-moist-enough.html

    and give ur comment please. hahaha ;p

    ReplyDelete
  8. good luck bro! hope to see you in the event XD

    ReplyDelete
  9. weweiiiit! hahaha..en3 ni utk 18sx,kah3~ :P

    cantik bini..hehehe

    ReplyDelete
  10. ha a la..i pun last minute masuk..tak dapat pape email pun so far. camne nak tau dapat invites ke tak? ke kalau tak dapat email mmg tak dapat invites? en. eyriqazz dapat pape info tak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi