October 1, 2010

Thanks Redmummy

A Simple Word, but it really make my day (especially the DM sent during my hectic schedule for MySelangorStory)

Thanks Redmummy, blogger Inspirasi yang telah banyak mengajar saya erti berblogging ini. Bila mood down dan tidak keruan, masuk blog redmummy, Inspirasi datang dan semangat diteruskan. Thanks a lot kak red/Kak Mira for all the support dan juga sponsorkan hadiah my latest contest. Without you, maybe saya mungkin di takuk lama. I'm still blogger Cap Ikan Ayam Goreng, but at least  i already see an improvement with my blog. A few Ads come and hits pun semakin stabil.

Apapun orang kata, I Will always support u Kak red.....Stay cool and cantikz Always....

P/s : What do you think about Kak Red/Redmummy?

13 comments:

  1. redmummy cantik dan maintain muda..thats what i like bout her..

    u pulak down to earth dan ramah mesra dengan semua orang. Dah line up dengan blogger ternama lagi mau mengaku cak ikan ayam goreng segala..hehe..keep it up bro..

    ReplyDelete
  2. kak red = (peramah + sempoi) x Hebat!!!!

    ReplyDelete
  3. kak red sgt komit ngn nuff n salu support blogger bru cam aie..heee. advice dia sgt membantu blogger utk maju kedepan.. thx kak red sbb byk advice aie dlu.. :)

    ReplyDelete
  4. chaiyok2...

    bile laa RM nk mari blog gue..segan le pulok ;p

    ReplyDelete
  5. ramai orang jadikan kak RM sebagai idolo dan contoh untuk berblog.. lepas ni tak lama lagi bro eyriqazz pulak jadi famous...hehehe

    ReplyDelete
  6. K.Red blogger yg mesra alam...
    syg k.red =)

    ReplyDelete
  7. k red memang camtu, membantu sokmo tau.

    ReplyDelete
  8. kak red kak red
    aduh

    tak yah puji2

    semua orang layak untuk naik
    asal bila dah naik
    jgn menindas yang di bawah

    yg dibawah bila dah naik
    jgn lupa dengan siapa yang mendukung kamu ke atas

    Redmummy

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails