September 30, 2010

Tuah Sang Anonymous


Entry Reload and Wow dirujuk. Cukup teruja bila membaca komen dari Anonymous . Menang hadiah RM1,000 Cash tu :

Anonymous said...

saya nk kongsi crita gembira ckit..saya ni bukan stdy kat mlaysia,stdy kat luar..balik mlayisia jarang2 je...n then,b4 raya aidilfitri 2010,saya dapat beraya di mlaysia...time tu saya xde no mlaysia,biasa la,bila lama x reload,nombor lama saya mati...saya pon beli la no baru,i beli no celcom sbb si DIA pakai no celcom..dia pon suruh la bli CELOCOM BLUE...

n then,bla ade awek ni,hari2 kol..hari2 topup,kering poket!hehehe...tup2 dua tiga hari lepas raya,CELCOM msg ckp saya menang duit raya rm1000..saya buat bodoh je la..ingtkan msg tipu2..ye lar,zaman teknology cangih2,mayb org tipu...

2 3 hari lepas sy dpt msg tu,sy tak hirau pon msg celcom tu,until one day tu,masa saya makan ptg,ade operator dari celcom call ckp saya bleh pegi amik duit tu kat office celcom!sy mmg x percaya kot,n saya x pernah tau pon ade contest ni..hehehehe...

alhamdulillah la,rezki saya...mungkin celcom da tau sy tengah mengumpul duit nk tunang..heheheh

dapat 1000 ni ingt nk bli cincin tunang,ditaja celcom!hehehe

tu je la..bye sya_hei@yahoo.com.my

Wah,bestnya, dpt RM1,000 tu. Kesahihannya tak pastila pulak tapi nampak keterujaannya mengomen panjang lebar tu, rasanya boleh dipercayai. Oh, blom terlambat lagi untuk menang, tarikh tutupnya adalah 10 Oktober 2010 untuk top up [ Klik Here ]

P/s : Bestkan dapat hadiah tanpa disangka-sangka?

P/s/s : Tak semua Anonymous suka mengacau. Ada juga yang bagus dan memberikan inspirasi untuk terus berjaya. Anyway, I love anonymous, mematangkan dan belajar untuk memperbaiki diri dari komen-komen mereka. How About you?

P/s 3 : Jangan lupa vote for Me for MySelangorStory Contest [ Klik Here to Vote ]

14 comments:

  1. wah bestnay..

    bila yek nak dapat msg dari Eyriqq cakap

    "Sumi, Eyriqq dah bank in RM1,000 untuk Sumi, tanda persahabatan kita..."

    muahahahaha


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  2. seronok jugak yer dengar ceta macam ni...tumpang gembira rezeki orang...

    ReplyDelete
  3. tak semua anon tu jahat, ada juga yang beri pandangan positif,

    sudah vote! :)

    ReplyDelete
  4. wah bestnya sang anon dpt duit yang tak disangka2..

    dah vote !

    ReplyDelete
  5. wah! bestnya dia..
    aku yg da lm nie gn celcom nie pun, x penah lg dpt mcm tue..

    ReplyDelete
  6. bertuahnya... Jarang2 orang dapat hadiah cash cam tue..

    ReplyDelete
  7. tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia tetiba je duit tersepak kt kaki..huhu

    ReplyDelete
  8. Wahh itu namanya rezeki terpijak..
    Rezeki2..

    ReplyDelete
  9. sama laaa...
    anonymous ni banyak peranannya..
    bukannya perlu dibenci :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi