September 28, 2010

Rezeki Berblogging | RM1K+ Pertama Kali

Alhamdulillah, Rezeki Berblogging

Bulan July before 25 hb dah cash out. Alhamdulillah, 3 angka. Bulan August, tak cash out, tak cukup amount nak cash out pertama kali , Bulan September, first time cecah 4 Angka. Mostly due to my Advertorial . Thanks Nuffnang . Semakin hari semakin bertambah gembira denganmu.

P/s : Perbetulkan Niat dan Don't Give Up Easily. No Pain, No Gain. Blogging Smart , Put Your Passion In It. The Rest Will Come Later.  Bak Kata Bang Nara, Berblogging Ini Bagaikan Mendulang Lubuk Emas. Di Mana Ada Kemahuan , di Situ Ada Jalannya kan?

52 comments:

  1. terbuntang bijik mata eden sebentar...ekekeke

    ReplyDelete
  2. ye.
    i tetap tanam kan azam nak cashout RM2K suatu hari nanti! doakan i ye!

    ReplyDelete
  3. tahniah bro, not bad for 2 months dapat RM1,000++, average RM500 sebulan

    ReplyDelete
  4. wa, sebulan rm1k??? huhuhu, aku sebulan rm50++ je...ade ape tips?

    ReplyDelete
  5. tahniah...1 k tu....jeles...hehehe..

    ReplyDelete
  6. Wow...!!! Itu Je Yang Mampu Saya Katakan... Hehehe....

    ReplyDelete
  7. fuuhhhhhhlamak...bestnya..eda ni bila la nak merasa...3agka pon jauh panggang dari ikan lagi..hehe

    tahniah eh..:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah :) bestnya.bila lah nak dapat advertorial gak nih!

    ReplyDelete
  9. tahniah dan anda hebat..

    usaha memang tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  10. wah...
    tahniah,tahniah...
    smoge brtambah rezeki tn.tanah...
    ^.^

    ReplyDelete
  11. Nie kena belanjer nie.. ehehehe.. ;)Keep it up ok!

    ReplyDelete
  12. bolehla tambah hadiah untuk contest tu
    hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah! jeles memang jeles.....

    ReplyDelete
  14. congrats eyriqazz...ni kira duit lepas raye la ni..kan3..

    ReplyDelete
  15. taniah..!!!! cash out masa raya haji tau...

    ReplyDelete
  16. boleh tak share mcm mana nak dptkan advertorial tu...kena jd blogger otai dulu ker

    ReplyDelete
  17. congrates..jauh lagi i nak kejar hingga 4 angka..apa2pun i tetap enjoy blogging.

    ReplyDelete
  18. Bestnye dan tahniah tuan rumah..Rezeki dari Allah. Apa tips dia ek? sampai leh angka sebegitu? :)sportingnya nuff.

    Perbezaan status nuffnang Glitterati & Ordinary

    ReplyDelete
  19. kongratulasi!!

    hebat la u ni bro.. saluuuut! but it's true what u say, kena betulkn niat, n kena ada passion.. but seeing is believing!

    ReplyDelete
  20. tahniah bro..rezeki makin kencang ko skg.ahaha. ak gak xmuncul.ahaha.. gudluck tuk my selangor contest bro!

    ReplyDelete
  21. tahniah yeop ...
    tak terkejor oi...
    jauh nun di sana...

    ReplyDelete
  22. wow!
    blanje la air horlicks satu..

    ReplyDelete
  23. tahniah .. betul tu. di mana ada kemahuan di situ ada jalan. rezeki takkan datang bergolek.

    ReplyDelete
  24. tak mo sedekah dekat kitorang sket ka? haha

    ReplyDelete
  25. Congrats bro :) jumlah yang agak sedap dah tuh..hehe

    ReplyDelete
  26. memang terbaek la.. nak usaha gak dpt byk tu.. insyaallah boleh..

    ReplyDelete
  27. best nyer.. saya nyer nuffnang apsal seminggu dua nih dah takde buffer pon.. kat blog pun tak kuar iklan apa2..

    ReplyDelete
  28. apakah??? bper bulan ko amik masa utk benda ni??

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah..
    Tahniah GTO..
    I can see ur hard work..
    so now, semua terbayar =)

    ReplyDelete
  30. mesti diri tu lebih bersemangat dan enjoy nak berblogging bile dapat hasil earning macam nie kan

    ReplyDelete
  31. whoaaa.....

    Dengan semangat yang kental dan tabah.... rezeki blogging datang menjelma.....syabas bro

    ReplyDelete
  32. Entri yang menambahkan semangat untuk terus kental dengan blogging...Nice entri bro..

    ReplyDelete
  33. Wow bestnyer.....
    i pun skang giler2 punya blogging n clicking....hope to be kenyataan....

    congrates to u

    so jalan lupa to visit my site :-)

    ReplyDelete
  34. pergh...giler kentang r...memang segar dr ladang nie

    ReplyDelete
  35. ko makan ape dowh..hahaah..tahniah

    ReplyDelete
  36. amount tu boleh cecah smpai 1k sebab ada advertorial je ke? kalau macam saya yang masih belum ada advertorial tak akan dapat peluang hit sampai banyak tu ke?

    ReplyDelete
  37. @ Kancilbiru:kancilbiru pun apa kurangnya kan?

    @Nurul chumel:Amin..chaiyok2

    @Sharinginfoz :Alhamdulillah..last month takble cash out tak cukup..this month...amin...

    @kyle:tips?hik3..ada tips2 dikongsi di blog ini....

    @Hasrol Nizam:thanks..

    ReplyDelete
  38. @maverick :Alhamdulillah...

    @ cikmin:cikmin mungkin lagi byk kan?

    @aReaL ;bro pun apa kurangnya

    @aSmiDar :boleh2 aja..

    @e.l.i.s.s.m.i.e:chaiyok2..ble lagi eliss

    ReplyDelete
  39. fuyoo..congratulation..leh la belanja nanti,.hehe

    ReplyDelete
  40. sy nak cashout 3 angka pun blom lepas lagi,ni kan pulak 4 angka..hehe

    ReplyDelete
  41. Alhamdulillah...berkat rajin dan usaha tu...semoga sentiasa murah rezeki

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi