October 29, 2010

CoretanMayaku | Fantasi & Realiti, Duniaku


CoretanMayaku. Cantik Sekali Taglinenya iaitu "Fantasi &Realiti, Duniaku". Minta maaf kerana janji agak lambat ditunaikan seperti di entry " Kenapa Anda Mahu Diterjah Eyriqazz " . Tanpa membuang masa Inilah terjahan saya (psst,as usual ,salah silap harap maafi)...

1) tagline yang menarik

2) Entry berkisar blogging, personal dan terlintas di hati.

3) Widget di sidebar terlalu banyak .Mungkin memeningkan kepala juga. Placement of Nuffnang Ads yang agak ke bawah menyukarkan untuk mendapat Buffered Earning di Sidebar. Cadangan, letak atas sikit dan widget2 disusun kembali supaya nampak lebih kemas especially bagi blog yg 3 column.

4) Wow Faktor dan keunikan tersendiri tidak saya begitu nampak di sini. Maaf ya....Lain padang, lain belalang. Mungkin boleh pelbagaikan entry dan menulis entry yang lebih diminati...

Umm, itu saja ...Apapun ini cadangan dari saya bagi memperbaiki mutu blog:

1) Revamp the template /header. Mungkin boleh gunakan khidmat bloggers yang terror bakni.

2) Perbanyak gambar-gambar yang menarik di dalam entry

3) Selidiki dan cari "Wow Faktor" yang boleh menarik lebih ramai pengunjung ke blog .

Itu saja terjahan saya kali ini.Salah silap, sekali lagi harap maafi.

5 comments:

  1. bro terjah blog gua pulak lepas nie keh keh keh

    ReplyDelete
  2. saranan baik, tak perlu widgets banyak sangat kan

    ReplyDelete
  3. Salam..maya mgomen..

    Tk sangka juga GTO menerjah blog maya. Tkejut...tpana...:)

    Sebenarnye maya dah lupa psl terjah menerjah ni.

    Anyway tq sbb bg komen2 yg mbina. Mmg Maya harapkan sgt. Lbh2 dr GTO yg dikira otai juga.

    Maya akan cuba pbaiki apa yg kurang...ok.

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yes aku dah terjah eyriqazz blog dia memang nampak berat sikit sebab banyak widget..apa pon oklah tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. ok..tq bg teguran..nanti maya kurangkan ye...:)

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi