October 29, 2010

Kemeriahan Jusco Member Day Sales

Wanita dan Shopping, tidak dapat dipisahkan. Bagai aur dengan tebing, Bagai Magnet dengan Besi. Sayangkan Isteri, tinggal-tinggalkan dan turut-turutkan. So, semalam saya menemani Isteri ke Jusco Setiawangsa Sempena Jusco Member Day Sales . Memang meriah, sampaikan nak cari tempat parking pun susah, nasib baikla pusing-pusing, ada kereta yang mahu keluar dan sempatla disambar spotnya.


80% Diskaun? Biar Betikk...
Happy Hour? Hik3..Tengokla..Mostly Wanita..Si Lelaki Siap ble membaca lagi
Cam tak berminat je Bang?

Dipendekkan cerita, habislah dalam RM200+ Isteri bershopping. Baju bayi, barang dapur dan etc...Sempena Jusco Member Day Sales + pakai AEON kredit Kad, dapatla RM20 Jusco Voucher. Okla tak? Honestly, walaupun sesetengah barang di Jusco agak mahal, tapi keselesaan dan reward point yang diberikan membuatkan kami mahu singgah selalu.

Untuk kaum suami, bila temankan Isteri bershopping, bolehla praktikkan Tips Untuk Lelaki Ketika Isteri Membeli-Belah . Sekali sekali gembirakan Isteri apa salahnya kan? Isteri gembira, hati pun gembira. Lebih-lebih lagi bershopping di Malam Jumaat...Hik3...

P/s : Anda suka shopping ? Kenapa wanita dan shopping tak dapat dipisahkan ya?

13 comments:

  1. sale blh buat perempuan rambang mata.hehehe

    sy suka jgk pegi time jcard day esp kalo dgn ayah sy.dia pun excited shopping same.heheh

    ReplyDelete
  2. hohoho...shopping di malam jumaat yer...

    ReplyDelete
  3. ler blogger otai pn ada gk kt jcard smlm..tk tersermepak pla::::::::) tp jcard kt cni parking tk susah sgt mcm jcard tmpt lain cthnye midvaley..buang ms cr parking..huhuhu

    time happy hour smua org serbu...hehehe

    ReplyDelete
  4. pompuan....tgk itu nak...tgk ini nak...semua nakkk....pompuan kan ada 9 nafsu....paling tinggi nafsu shoping lah kot...hehehehhehe

    ReplyDelete
  5. wow..bestnya j card day..klu time tu bershopping sgt berbaloi2..n seperti dikatakan..reward point juso ni mmg sgt ok ;)

    ReplyDelete
  6. alahai bestnya...tapi apa kan daya, gaji tak masuk lagi..hanya mampu melihat saja...T__T...pinjam kad kredit...T__T

    ReplyDelete
  7. lama tak shopping nak2 di malam jumaat :p tp pastikan isteri tak diserang jepun sebelum bw pergi shopping..hehehehe :p

    ReplyDelete
  8. shopping kalo jusco member day memang berbaloi, rugi kalo tak pergi <-----ayat dari seorang perempuan



    hhhehehehehe :)

    ReplyDelete
  9. mak ai..ramainye umat bershopping..
    selamat sy x join sama semalam.. kalau idak, mau fengsan! :D

    ReplyDelete
  10. wow, sapa laa tak suka shopping.. kalau boleh hari2 nak shopping..tapi dah lama sungguh tak shopping beriya2..keadaan kewangan tak menentu.. huuu..

    Shopping tu mcm pegi spa.

    ReplyDelete
  11. Sapa pulak bang..kalau ada sales cam ni mata tuh menonong tengok potongan yg paling tinggi dulu!!pastu tu baru nengok barang nye..Hah! sana ada 80%!!

    ReplyDelete
  12. i love jusco :)
    tp i suka pegi jusco sorang2 sbb hubby tak suka shopping :p

    ReplyDelete
  13. eh, aku la dalam gambar tu~
    gambar first~
    yang pakai tudung ijau taik lembu sebelah akak jusco~
    bangge aku walau muke tak nampak~

    la.. eyriqaz ade ke semalam..
    sibok mebelek beg~x pandang belakang langsung ade kameraman~
    giler diskaun 80% happy hour..
    tp handbag lansung tak cantik~
    beli bantal jek~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi