November 26, 2010

Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :



Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?

18 comments:

  1. Oh, dah masuk 40 ka itu makcik? why la muka macam baru 20 hannn jek.. hahahah! ade rahsie nie.. =D

    ReplyDelete
  2. haha! pasni boleh jd guest blogger kat belog MDT plak..KALAUlah sudi..tsk!!

    ReplyDelete
  3. tersengih jea baca entry nie bro...

    pssstt..dah lame kot tak makan summy, LOL =p

    ReplyDelete
  4. Uihh..memang si sumi tak henggat..hehe..mak dara takleh mak ikan boleh..wakakaka

    ReplyDelete
  5. tapi macam anak dara la jugak =)

    ReplyDelete
  6. hmmmmm sumi sumi, kesian kena belasah kat eyriqazz

    ReplyDelete
  7. hahahha.. k. sumi mmg cute.. ^_^

    ReplyDelete
  8. salam brother..
    oklah tuh.. sesekali aksi anak dara
    pingitan.. hu3..

    ReplyDelete
  9. hahahaa...kaw gile ayat ni en eyriqazz..ehhe...

    ReplyDelete
  10. yg cik abg lak camner...ada terasa cam teruna lagi ker....hahaha

    ReplyDelete
  11. Yeahh.... guest blogger bagus sebab boleh buat split test untuk reaksi para pembaca blog kita....

    ReplyDelete
  12. #Shahrul Hairy Shaharuddin :ada2,selalu2lah makan ikan siakap dan chicken chop...

    #makdara TERdiva:boleh2 aja MDT...kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #KiD :la,la,layan

    #JAI :hak3,tuhla...mak ikan pun jadilah...

    #cik EPAL :dush,mesti tak boleh tidur si sumi tu..hak3..

    ReplyDelete
  13. #Sharinginfoz :hik3,siapa yang kena?

    #farra8979 :oh,makin kembangla dia..

    #Nur Misnan:aksi dara terlampau

    #suffer8zine :hik2,mahu masuk meminang bro?

    #mia :hik3,gurau2 aje

    #Watie Rose:adalah terasa skit2..hak3..

    ReplyDelete
  14. #hazman aka species1980;betoi2,sharing is caring kan?

    #IronHeart2204:hak3,tidak dinafikan..

    #Tn.Punya;hik3,betoi3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi