November 29, 2010

Jagung Mutiara Cameron Highlands

Jagung Mutiara Cameron Highlands 

Penat, baruje lepas mandi selepas Pulang bercuti.Jagung Mutiara Cameron Highlands ole-ole yang dibawa pulang. Ohh, penatnya...Jebat mahu masuk beradu...

P/s : Cameron Highlands tidak sesejuk seperti kami pergi tahun lepas...Nanti eyriqazz updatekan kisahnya....Oh, sedihnya, petang nanti terpaksa pulangkan iPhone 4 kembali .

15 comments:

  1. jagung ni tak payah rebus pun boleh makan kan?

    ReplyDelete
  2. nak jagung... nak corn..!!!
    yeaahhoooooo

    ReplyDelete
  3. hhuhuhu ngidam jagung pulak tiba2 ni, mana nk dapat

    Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

    ReplyDelete
  4. mmg cameron skarng tk sesejuk mcm dlu2..cpt update psl cameron

    ReplyDelete
  5. memang nampak segar aja jagung tu..

    ReplyDelete
  6. memang sedap, tp perhatikan di celah2 jangung tu kot2 ada ulat, sbb yg fresh2 mcm nie ulat2 suke...hahaha

    teringat masa gi CH, bestnyeeee :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  7. Cantik betul la jagung disusun sebegitu rupa.....sure manis nie kan....

    ReplyDelete
  8. saya beli jagung ni kat MAHA International 2010. sedap.. nak2 kalau makan sewaktu hujan. fuhhh

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/maha-2010-1.html

    ReplyDelete
  9. kenapa cameron hogland semakin panas

    ReplyDelete
  10. #n@m@n:yup,tak payah rebus pun boleh makan..alisya suka yang rebus..sayapun...bila direbus lebih manis rasanya...

    #KiD:nyam2..jagung memang best...

    #suffer8zine :mengidam?semacam je bro?hik3...

    #mama tisya:haah,InsyaAllah,minggu ni saya akan updatekan..byk entry tertinggal n lupa nak update ni...

    #Sharinginfoz:segar,sedap dan yummy2..

    ReplyDelete
  11. # yanmie ;xper2 kak yan..ulat tu protein..hak3..

    #hazman aka species1980 :yup,manis ,segar dan memang sedap sangat..

    #KayNisa;yup,tgh hujan panas2..memang terangkat...

    #KayNisa:semakin panas rasanya coz of global warming..

    ReplyDelete
  12. teringat zaman-zaman mak saya tanam jagung dlu....

    ReplyDelete
  13. wah teringat aku jagung bakar dekat batu feringgi tadi.. pon sedap.. aik baru bak pulang iPhone bro.. aku dah seminggu pulang kedat Rob.. mula2 memang sedih.. lama2 oklah tu..heheeh

    ReplyDelete
  14. #honeyvsbee:nyam3,memang sedap...

    #Nadia arRumaisha :serius?wah,tentu pengalaman yang menyeronokkan,kan?

    #myvitrd:hik3,bsk pulangkan..arini hujan..pulang lewat ada sebab..hik3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi