January 14, 2011

Ketua Tali Barut@Kak Ina KL Terkena Panggilan Hangit Lagi


Eyriqazz : Salam Kak...
Kak Ina KL : Salam....

Eyriqazz : Kak, besok saya tak dapat join laa Maxis Om Nom Nom Race
Kak Ina KL : Kenapa Pula?

Eyriqazz : Saya half day arini. Sampai ofis, boss cakap besok ada testing di Shah Alam. Aduhh...
Kak Ina KL : MasyaAllah. So camne ni? Dah e-mail Robb?

Eyriqazz : Blom..Camne ya kak ? Siapa nak ganti?
Kak Ina KL : Aduuh, Kacau betoi la... Camne ni (dengan nada sedih dan lebih serius)

Eyriqazz : Umm, entah la kak ...camne ya?
Kak Ina KL : Umm....Tuhla...Kamu ni..ada-adaje last minute ni...

Eyriqazz : (sudah tidak dapat menahan)...Hak3......Hak3......
Kak Ina KL : Aphal?kenapa?

Eyriqazz : Hik3..gurau je kak....Hangittt..Saya join la..saje nak nyakat akak....
Kak Ina KL : Nak kena luku kamu Ni!!!! Ada Lori Ada Bas...

Panggilan hangit b4 this : Blogger Popular Terkena Panggilan Hangit

Hik3, jangan marah nak Kak Ina...Nanti kan team kita nak dapat hadiah pi HK.Ahakz, Dream Big, manatau menjadi realiti kan? Thanks akak kasi tumpang besok...Tak sabar menanti hari besok

P/s : Jangan lupa Support Our Team nanti..The Talibaruts Team Are Ready to the Maxis Om Nom Nom Race

Umm, lepas ni nak hangitkan siapa pula ya?

12 comments:

  1. cayalah, blogger pun ada panggilan hangit

    ReplyDelete
  2. HAHAHA. oh, nakal jugak bro eyriqazz yaa. nasib kak ina tak sakit jantung. siap sedia untuk diluku oleh kak ina. hikhikhik :D

    ReplyDelete
  3. sabar ajerlah dengan kamu ni..nasib baik tak ada sakit jantung..kalau idak boleh pengsan dibuatnya..

    ReplyDelete
  4. good luck utk esok! buat the best tau!! me doakan dari kejauhan :)

    ReplyDelete
  5. kesian kak ina.. ko hampir2 musnahkan impian dia ke hong kong tau.. apa pon aku support kau dari umah esok.. pastikan buat life blogging tomorow bro..

    Good luck for tali barut.

    ReplyDelete
  6. haha..
    mmg bes hangitkan org..~

    ReplyDelete
  7. good luck for the talibaruts..... WAITING for the updates.... sure kak ina dag dig dug kena panggilan hangit...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails