January 28, 2011

Restoran Kampong BBQ dan Stimbot Buffet,Centrum Setiawangsa

Last year punya cerita, temankan Isteri sempena jamuan akhir tahun salah satu kelas yang diajarnya di :

Restoran Kampung BBQ dan Stimbot Bufet, Centrum Setiawangsa
Pilihan seafood untuk dipilih
Pelajar sibuk menjamu selera
Stimboat dan BBQ, pilih saja
Alisya sukakan nugget. Hik3..
I Love this Inisiatif. Membazir kena denda. Patut most restaurant buat camni
Harga Makanan/Set Buffet

Overall ,pandangan peribadi saya, just nice dan okla . Tak banyak pilihan sangat tidak  seperti di Flaming Steamboat Bufet, Danau Kota. Senior citizen dapat 25%. Feedback saya, pelbagaikan lagi hidangan seafood yang ada serta mutu/rasa sup nya juga. Apapun, lain padang lain belalang, tak gitu? . In term of harga, boleh tahan juga. Tidak begitu mahal dan standard harga untuk set buffet steamboat.

P/s : Dah lama tak pekena Stimbot, jom pi pekena stimbot, Je Jai mahu belanja, dia dapat offer berlakon watak Je Jai dalam filem terbaru MIG yang bertajuk "Cinta 7 Segi" . Hik3...

8 comments:

  1. erk...lapaq la pulak....
    nmpak sedap tuh..
    nk kena try tuh..:)

    ReplyDelete
  2. kat area pekan nilai pun agak satu... cuma tak kesempatan nak singgah... anyway aku rasa si je jai menang lucky draw la time dinner tue... siap amik gambar ngan nora danish lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah! best ni. steamboat. macam best je ni. boleh cuba :)

    ReplyDelete
  4. tq for the info
    memang balik msia nak mkn seafood--rasanya nak pegi bagan lalang :)

    ReplyDelete
  5. nampak cam best je.kat mana ni?

    ReplyDelete
  6. betul tuh, sokong kenpem denda bg makanan yg tak abis, kat tempat sy pun mcm tu jugak...tempat sy 1 org RM15.00 makan sampai kedai tutup....hehehe

    ReplyDelete
  7. Terliur plak tgk steamboat nih....:)

    ReplyDelete
  8. leh x bg no tel yg leh dihubungi..tq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi