February 25, 2011

Hantu Jagung


Memang Hantu Jagung betulla, pantang pergi mana-mana, ternampak jagung mesti nak suruh Papanya belikan. Tak kirala Jagung Cup ke, Jagung Rebus or Jagung Bakar, asalkan jagung. Takpela, better dari dia hantu Jajang dan makanan ringan kan?

P/s : Mana tak hantu Jagungnya. Masa Mama nya pregnant, time Papa nak pi Pasar Malam, jagung wajib kena beli. Umm, Like Mother, Like Daughter....

10 comments:

  1. eee makin comel !
    grr geram jeee.
    huhuhu xpela kalau dah hantu jagung.
    eyka ni hantu laksa! :P

    ReplyDelete
  2. Hantu jajang tu apa?

    Bila GTO nak komen blog ana pulak? hihi..

    ReplyDelete
  3. my kids pun suka jagung--me & hubby pun suka gak :)
    ada ker org tak suka jagung ;)

    ReplyDelete
  4. jagung xpa, jgn kopok sudah.. kopok skng ni byk bhn kimia

    ReplyDelete
  5. hehhee.. takpe mana tau nanti boleh buat bisness jagung bila dah besar.... she is so cute with the jagung.. :D

    ReplyDelete
  6. hehehe..nasib baik hantu jagung...sedap jugak...murah pon murah..senang nak dapat pon...hehehehe

    ReplyDelete
  7. Hehe..memang comel, haiqal pun suka jagung tp pastu bila dia biak..heheh..sebiji sebuntat ada balik dlm po po dia ...hehehe

    ReplyDelete
  8. kami satu family suka jagung... jangan lepas makan jagung jadik hantu sudah la... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi