February 25, 2011

Jodoh Hanis Zalikha


Siapakah Jodoh Hanis Zalikha?

Adakah dengan Nabil Aizat Abdul Rahman? -Credit Picture Here -

Oh, jejaka di luar sana masih ada peluang, Nabil menafikan hubungan mereka :


Nabil Aizat Abdul Rahman said...



haha..lawak nama kena mention kat sini..kitorunk kawan baek je...xde makna nak gossip2.. (Entry Ini )


Jodoh Hanis Zalikha dengan siapa ya?

Umm, Okla...Inilah tilikan Pak Nujum Eyriqazz, rasanya Hanis Zalikha bakal bertemu Jodoh :


Menjadi Menantu Kak Ina KL

Hik3, sekadar bergurau. Selingan di Hari Jumaat, besok kan Cuti. Apapun, kalau menjadi kenyataan, apa salahnya kan Kak Ina? Bolehla Kak Ina KL buka kilang menjual Cookies join venture dengan bakal Besan @ Nani Rostam ,tak gitu?

P/s : Jodoh pertemuan di tangan Tuhan. Kalau dah jodoh, jika masa zaman sekolah dulu boleh dikira berapa kali bertegur sapa, tiada yang menduga,akhirnya ke jinjang pelamin juga ( My Story, My Love, My Wife)

14 comments:

  1. olor..nape tak link kan yg my story my love tu..hikhik..

    Jom skodeng :Bloglist hilang?

    ReplyDelete
  2. Jika masinlah mulut kamu tu..ehrmmmm tak tau nak kata apa..tapi betul gak ek..jodoh pertemuan semuanya di tangan allah swt...

    berangan jap ...wah besan akak pun kaki bisnes..ni kaya...kaya..kayaa

    ReplyDelete
  3. huuh:P sape agaknya jodoh hanis zalikha! maybe dengan blogger jugak kott..huahaha!!


    arepnakbebel: is it wrong if i??
    arepnakbebel: AF9 KAMI TAKLUKI!

    ReplyDelete
  4. hanis dengan jejaka mana pon harap mereka bahagia, kalau dengan nabil tu memang comelll mereka kan :)
    TUTORIAL LETAK IKLAN CHURPCHURP (KECIL COMEL) DI BLOG

    ReplyDelete
  5. hahaha..

    ngan nabil pon quite a suit!! bagus!!

    ReplyDelete
  6. jodoh pertemuan tu memang takde sape yg dapat menafikan..kalau duduk jauh beratus batu pun, kalau dah jodoh, kawin jugak! :)

    ReplyDelete
  7. huh.. kalo jodoh dgn abangku.. kekeke

    ReplyDelete
  8. ckp ngan kak ina jangan lupa jemput rina ke kenduri kawen anaknya n menantunnya yg cantik tuh, hehehe

    ReplyDelete
  9. ada juga orang cari siapa jodoh hanis zalikha..


    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

    ReplyDelete
  10. jodoh2 tu kerja yang di atas..... kita mampu berdoa ja.....

    ReplyDelete
  11. artis kebanyakannya tangkap jerung besar sbb high maintenance kan...fakta tu :)

    ReplyDelete
  12. sapa tahu kak ina jadi mertua hanis tu.. amin

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi