February 25, 2011

Pemenangnya Jatuh kepada.......


Pemenangnya Jatuh Kepada....Dushh, bukan menang Ford Fiesta la, tapi pemenang komen terbaik entry itu, seperti entry sebelum ini : Nasi Goreng Serai Ayam Goreng|Small Contest . 3 Pemenang komen terbaik entry itu  adalah :


Tahniah, 10 GTO Pointz for each of u. Pemenang utamanya pula adalah :


Tahniah, 10 GTO Pointz+Mystery Gift (2 GSC Voucher Tickets)  untuk Mat Joe. GTO Pointz akan diupdatekan asap.

Oh, anyway, mood agak gembira minggu ini. Beberapa berita gembira minggu ini,  so kegembiraan ingin dikongsikan buat pembaca blog Eyriqazz.Com.

Hadiah akan ditambah untuk Pengomen Terbaik entry Sharing Is Caring|Connect The Tots . Seperti dijanjikan di entry INI, 3 pengomen terbaik, selain akan ditegur eyriqazz dalam Segmen Tegur Menegur , hadiah tambahannya adalah 15 GTO Pointz

P/s : Sesuatu itu akan lebih gembira apabila ianya dikongsi. Tak gitu? Ini antara tips yang diberikan oleh Redmummy and it works on me. Alhamdulillah, rezeki anak.

10 comments:

  1. congrats :)
    nanti me nak komen yg connect the tots tu

    ReplyDelete
  2. wah...seronoknya dapat hadiah.. tahniah pd yg menang

    ReplyDelete
  3. olorr..ingatkan dapat ford dah..hakhak..thanks bro coz pilih my komen tu..

    Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

    ReplyDelete
  4. terima kasih!... Alhamdulillah, rezeki lagik... terima kasih juga kerana memilih komen aye antara yang terbaik... tak sangka pulak. tq :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua... GTO aku dah tebus semua..tq eyriqazz

    ReplyDelete
  6. tahniah winners....
    GTO jgn lupe ye...segmen tegur menegur tuu..;)

    ReplyDelete
  7. dah byk tertinggal dari join contest nie. tak leh jadi mcm nie.

    Contest Blog Razis "Mencari Pelawat bertuah di Blog Razis"

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi