February 24, 2011

Rajawali Coffee House Genting Awana

Semasa Percutian di Genting Highlands, isteri beriya-iya ajak dinner di Rajawali Coffee House, Genting Awana. Last time, masa menginap di Genting Awana, isteri begitu sukakan makanan di sini. Walaupun agak mahal, makanannya memang 1st Class, sedap dan menepati citarasa kami. 

Rajawali Coffee House, memang santai dan Suasana menawan
Alisya dan Mama tak sabar menanti hidangan
Nasi Bubur Ayam, RM15+

Memang terbaik dan Isteri memang gemarkan sangat-sangat. Antara yang paling sedap pernah dirasanya. Umm, no wonder Isteri ajak datang sini.
Teh Tarik for me, RM5+ including tax

Enough said, the best teh tarik i ever taste. Marvellous dan sedap.

Nasi Goreng Kampung+Sate , RM20+ including tax



Memang sedap, memang masakan Chef bertaraf 5 bintang. Alisya pun sukakannya. Overall, memang puas hati sangat walaupun harga sedikit mahal. Kualitinya memang terbaik .Actually, saya tak bayar pun. Guna Genting World Card yang dah ada RM100 didalamnya yang diperolehi masa MySelangorStory 2010.

Sambil makan, boleh layan persembahan. Not bad nyanyiannya. Merdu juga
Di depan Rajawali Coffee House, Genting Awana
Tak dapat menginap di Genting Awana Hotel, ambil gambar kenangan pun jadi la kan?

9 comments:

  1. gud gud.. kat tepi tu ada swimming pool.. hehehe.. alang2 nanti, naik laa GENTING HOTEL.. baru sejuk skali..
    Blog ShaKiddo Buat 7 USD Sehari!! | Ranking Alexa ...

    ReplyDelete
  2. Nasik goreng tu kalau dapat memang mintak extra satay laa....hihihi

    ReplyDelete
  3. not bad kan tempat nih?? best! tapi harga diaaaaa, gugur rambut!
    Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  4. untung ada voucher... kalau tak, bubur nasi for RM15..? erkkk berfikir gak tuu nak makan

    ReplyDelete
  5. @KiD:yup,suka swimming pool dia..ada jacuzzi sekali...memang seronok....

    @arep_lockermonth:memang sedap...

    @hazman aka species1980 ;hik3..boleh mintak extra ke?dussh..lupa pula nak tanya...

    @Jiji-Fify ;hik3,tuhla..sekali sekali untuk orang tersayang apa salahnya..Money is not everything,but with money u can make ur love one happier..

    @sw33tdarling;hik3,berfikir 2 tiga kali juga..tapi bila ianya setimpal dengan rasanya,takdelah terasa sangat...

    ReplyDelete
  6. me sgt suka awana ni--bilik besh, food besh, pool besh :)

    so far dh stay 3 kali kat sini hehehe

    ReplyDelete
  7. Saya paling suka kalau breakfast kat Rajawali ni sambil duduk di balkoni restoran menikmati udara segar overlooking padang golf Awana. Next time u shud try breakfast pulak. Make sure duk balkoni baru besh!

    ReplyDelete
  8. Bang, saya baru survey2 nak gi lunch dgn office mate.. tetiba ada review dari blog Eriqazz ni, tq for the info..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi