March 29, 2011

Dato' Dr. Hj Fadzilah Kamsah Buatku Tak Kering Gusi


Hari ini menghadiri kursus "Pengurusan Stress di Tempat Kerja". Memang best especially kursus dua hari ini dikendalikan oleh Dato' Dr. Hj Fadzilah Kamsah dan juga anak muridnya (sesi besok). Memang terbaik . Tak kering gusi dibuatnya dan banyak yang diucapkannya betul especially tentang Personaliti Eyriqazz : Pelik skit, berahsia, suka simpan rahsia, bercita-cita tinggi,sukar difahami dan banyak laa lagi. Siap cakap hantu pun takut eyriqazz. Hak3, memang layan kursus dengan Dato' Dr. Hj Fadzilah Kamsah ni.

InsyaAllah, ada kelapangan saya kongsikan informasi dari kursus itu. Banyak yang bagus saya pelajari dan rasanya bagus untuk dikongsikan.

15 comments:

  1. terbaik bro..tak pernah jumpa dato' dekat2

    ReplyDelete
  2. waaaahhh... pasni bro leh jadi pakar motivasi dah nih... :)
    Lawak Call Customer dari Shanghai

    ReplyDelete
  3. Bestnyer. Suka dengar nasihat2 Dato Fadzillah kamsah.

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tahu apa yg nak uncle kongsi kan tu....

    btw untung dpt jumpa dato' secara live!

    ReplyDelete
  5. lepas ni dah takboleh stress2 lagilah sebab dah belajar tipsnya.. bila nak kongsi tips kawal stressnya

    ReplyDelete
  6. wah untg lah..hehe..dapat jumpa Dr.

    ReplyDelete
  7. beshnya jumpa dato fadzilah tu ;)

    ReplyDelete
  8. Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah adalah antara motivator yang aku kagumi. Bertuah kalau dapat jumpa dengan beliau

    ReplyDelete
  9. Nnati jangan lupa kongsi ilmu ya bro

    ReplyDelete
  10. syoknya..teringin nak jumpa dia in person..selalu tgk tv ajer.
    takder perkongsian ker psl pengurusan stress tu?

    ReplyDelete
  11. tengok gambar dah macam adik ngan abang dah, tengok muka pon dah nak iras-iras,tengok badan compom seiras,kalau tengok dari belakang taktau maner satu cikgu pantun mana satu Dato..huhu

    ReplyDelete
  12. bestnya dpt hadiri kursus mcm ni..bagus untuk environment kerja kita

    ReplyDelete
  13. best ke tok bomoh?

    hehehe (^v^)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi