March 30, 2011

IKEA Meatballs Memang Terbaik

Minggu lepas, di hari Earth Hour, kami terjah IKEA lagi. Isteri mengidam nak makan IKEA Meatballs. Sayangkan Isteri turut-turutkan :
IKEA Meatballs Memang Terbaik
Enough Said, One of the best Meatballs in Malaysia
Action Speak for itself..Tengokla begitu ramai orang yang beratur..Especially time weekend

IKEA Meatballs Memang Terbaik dan sedap. Wifey cakap, siap ada seorang kakak ni beli set 10 biji, mungkin teruja kot. Tapi tak habis makan. Umm, tak baik tu, membazir. Tuhla, orang tamak selalu rugi. Saya makan 5 biji ni pun dah rasa kenyang.

Wife cakap dia sukakan sosnya,meatballsnya dan juga Jem Anggurnya. Umm, cakapla suka semua kan senang..Hik3....

P/s : Amcam, jom kita pi terjah IKEA ramai-ramai. Saudara Denaihati mahu belanja. Hik3, just kidding..tapi kalau betul, apa salahnya kan bro?

24 comments:

  1. Tak sempat hari tu sebab ramai sangat beratur so cancel le

    ReplyDelete
  2. saya suke karipap kt ikea tu jgk. hehe

    ReplyDelete
  3. dah rasa jugak. memang sedap...

    ReplyDelete
  4. hadoi,nak skrg jugak!
    ah tidakkkkk!

    ReplyDelete
  5. the best indeed!!!gravy pon same yummy!!

    yea,5 is enough for me.blh share2 lagi

    curry puff je xpenah merasa

    ReplyDelete
  6. nampak cam sedap jer nih..
    berapa satu set?

    ReplyDelete
  7. macam teringin pula nak makan....tapi kena tunggu masa pergi semenanjung...bilakah itu? huhuhuhu



    New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

    ReplyDelete
  8. me belum pernah try..nanti nak try lah..lg pun cafe ikea dh ada tanda halal kan..sbb dulu2 last few years kecoh gak bab2 tak halal tu..

    ReplyDelete
  9. perh..matballs kat IKEA nih memang menggoda selera...yummy..

    ReplyDelete
  10. kalau iva mesti beli 10 ketui punya...kongsi dengan kanda baru syyiiiooookkkkkk

    ReplyDelete
  11. uuu...mak aiihh...ramai tuh...tp kalo dah sodap sanggup jer kan

    ReplyDelete
  12. sy dah lama nk try tp ada org ckp x halal..betul ke?minta abg eyriqazz buat research sikit..:)

    ReplyDelete
  13. #Nizam:memang sedap..satu set dalam RM5 ringgit...

    ReplyDelete
  14. #Siti Hajar Masri :setahu saya halal...dulu pernah juga dengar2 pasalni,tapi ramai rakan ckp ianya halal....lagi satu,ramai yang beragama Islam saya nampak makan di sana..

    ReplyDelete
  15. ramai dah blogger yang buat post pasal meatballs nie... cuma tak kesempatan lagi jee....haissh

    ReplyDelete
  16. perfect!!!1nothing can beat ikea meetballs

    ReplyDelete
  17. salam singgah, my wife pernah mengidam meat ball masa anak kedua... ish2.. nasib baik meat ball kalau menda pelik2 penin di buatnya...

    ReplyDelete
  18. aaa sdapnya...teringin nak makan..kt sini xhalal :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi