March 30, 2011

Kek Daim IKEA | Sedap dan Mahal

Singgah di IKEA, wifey memang tak sah kalau tak beli Meatball dan Kek Daim .

Kek Daim IKEA.Memang sedap, tapi mahal la..One piece ni pun dalam RM7+ rasanya
Sekali sekala belanja isteri apa salahnya kan?

P/s : Pernah cuba Kek Daim IKEA? Amcam, sedaptak?

26 comments:

  1. 1st time tgk kek daim ni... nk cuba la nanti... ^^

    ReplyDelete
  2. adehhh pasaipa lah semua blog asyik kwaq entri makanan jerr..warghhh lapaq nyerr time hujan2 nie

    ReplyDelete
  3. sedap, tapi manis sgt.. :-)dah lama tak pegi ikea

    ReplyDelete
  4. sedap ....hr tu miera makan ngn mmbe..tp ase terlalu manis la..

    ReplyDelete
  5. memang sangat SUKA.....kedua²nya..meatball dan daim cake...craving for that..last time pergi ikea dapat makan meatball je...daim cake dah habis....huhuhu....nanti belilah yg ready made..masuk oven je..senang....sedap..murahlah sikit dari beli slice...

    ReplyDelete
  6. Dah jadi Duta IKEA ker??hihihi...my hubby's favorite tueh.....

    ReplyDelete
  7. Dah jadi Duta IKEA ker??hihihi...my hubby's favorite tueh.....

    ReplyDelete
  8. penah mkn, mmg sedap! meatball pun dh try, tp xsuka dia letak jem merah tu. meatball pun sedap, lg2 sos dia tu. berbaloi la byr. bukan mkn slalu pun kn. ;p

    ReplyDelete
  9. woww sedapnyaaaaaaaa . terbayang2 rasa coklat daim tu. kek ni x penah rse lagi ..

    ReplyDelete
  10. memang sedap !!! harga lebih kurang secret recipe gk..

    ReplyDelete
  11. tak pernah cuba lagi. coklat daim selalu lah. hehehe

    ReplyDelete
  12. belanja isteri byk pahala..kui3x

    ReplyDelete
  13. Baru jer mkn last week memang sedap, 1st time mkn meatball ngan kek daim nih...trus jatuh cinta ^_^

    ReplyDelete
  14. sedap gile kowttt !
    sumpah ! tapi jauhhh lahh
    kt kl nun di sane

    ReplyDelete
  15. tak pernah try lg wuuuu...
    nakkk
    :(

    ReplyDelete
  16. #Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey :walaupun mahal memang berbaloi...sedapp..tryla nanti...

    ReplyDelete
  17. nnt kalau terjah Ikea leh try..kita setahun hanya sekali jer pergi psl owg utara..kekeke

    ReplyDelete
  18. #faiez :bukan duta,sukarelawan tak berbayar..hik3

    ReplyDelete
  19. #farra8979:cubala,serius sedap...

    #far_east :hik3...puasa ke semalam?

    #ice-y:yiezaa...

    #Nana:sekali sekala bolehla kan?

    #Jiji-Fify:yup,menyelerakan...

    #Suliana:dah lama tak pergi ikea?cam tak caye je ni..hik3

    ReplyDelete
  20. mcm carrot slice kt secret reipe pun de.cume nye kt secret,xltk topping

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi