March 30, 2011

Seluar Dalam Warna Biru Tidak Sesuai Untuk Sexology Lelaki

9
Lesson learn today : Seluar Dalam Warna Biru Tidak Sesuai Untuk Sexology Lelaki

Memang agak terperanjat coz biru adalah warna kegemaran saya  dan banyak SD saya bewarna biru. Umm,  mula-mula macam tak percaya. Tapi kursus yang saya hadiri ini Fasilitatornya adalah Prof. Haji Mohd Hanim bin Mohd Tahir yang begitu berpengalaman dalam bidang kaunseling (anak murid Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzillah b. Kamsah) dan seorang kaunselor/pakar kekeluargaan. Info ini diperolehi daripada reseach yang dibuat selama beberapa tahun.

Antara kesan negatif adalah "Tot" akan mengecut dan performance berkurangan. Umm, apa kaitan warna SD dengan tut pula? Umm,banyak katanya.Setiap warna ada maksud ,kelebihan dan kekurangan tersendiri. 

P/s :Dussh, kena buang la semua Seluar Dalam warna biru ni. Walaupun belum ada bukti saintifik, mencegah lebih baik dari mengubati kan? Kalau tak betul, tiada harm. Kalau betul, siapa yang rugi?Ehem,ehem, edenla yang rugi, salah satu nikmat di dunia ni...

33 comments:

  1. hahahaa...boleh caya ke?

    kejap nak pegi check lemari ada ke tak laki den punya...:D

    ReplyDelete
  2. huhu, jap nanti nak check SD hubby..rasanya takder kaler biru kot..hehe

    ReplyDelete
  3. entry 18sx ni
    segan me nak komen :p

    ReplyDelete
  4. Hang biar betul bro.. macam ni aku dah takda SD lah kalau kena buang semua.. hahaha.. nak masuk bilik sat check mana SD aku yg biru tu..hahaha

    ReplyDelete
  5. ya kr bro? ehem2... but nasibla nizam ada tak banyak SD blue.. haha...
    warna kulit lagi selesa... lalala...

    ReplyDelete
  6. hahaha. apa kaitan warnna dn badan? camne boleh ada reaction? hhahaha, kompius2 ahah

    ReplyDelete
  7. kekeke...x tahan sy tang "tot" tue..sek bek hb x der seluar dlm biru..hihihi

    ReplyDelete
  8. #Kancilbiru :terpulang..tapi ini samalah juga kajian yang dibuat pasal rahsia tarikh lahir, rahsia tahi lalat, rahsia tulisan..dan ini rahsia warna pakaian dalam utk lelaki....ianya mempengaruhi sperm juga...umm, no wonder eden lepas setahun lebih baru lekat..opsss....

    ReplyDelete
  9. #missbby :check jgn tak check...better beringat kan?kalau tak betoi ,it's ok..tapi kalau betul, umm...faham2la..

    ReplyDelete
  10. #Mama Zharfan ;yup..tapi rasanya tak salah berkongsi..lagipun utk kebaikan,kan?

    ReplyDelete
  11. #myvitrd;betoi bro..mula2 aku ingat dia main2 or saje buat lawak..tapi dia kata taks..byk tips yang dia kasi mmg betoi...plus ianya mempengaruhi sperma, etc...so..terpulang la bro nak percaya ke tak..eden sekadar berkongsi...

    ReplyDelete
  12. #Nizam :hik3..tuhla..kena beli SD baru ni...ahakss..

    ReplyDelete
  13. #shahfri shpie :ianya macam kaitan warna kegemaran anda..i.e warna putih orang yang sukakan kebersihan,warna biru, penyayang...tapi in term of SD lelaki ni..memang prof tu syorkan elakkan warna biru..baju,pakaian lain no problemo,...

    ReplyDelete
  14. aduh! biar betul ni ? tak sangka warna kegemaran kita pun mempengaruhi kehidupan.

    ReplyDelete
  15. nantila kita semua tukar SD baru semua... ahaha... :)

    ReplyDelete
  16. lor..kaler pun main peranan..haha...nasib baik xde kaler biru...hehe..

    ReplyDelete
  17. alamak...
    sy rasa seksi la plak pakai seluar dalam kaler biru
    hehehe

    ReplyDelete
  18. Apa pon tq eyriqazz.. ko membuka satu lagi mata aku pasal keburukan SD biru ni.. patutlah otak biru tak bagus.. rupanya SD biru pon tak bagus.. heheehe

    ReplyDelete
  19. eeee....segan pulak nak komen... tutup mata sebelah... ;-)

    ReplyDelete
  20. gambar tak tahan..bagus info ni..nk bgtau husband..hehe~

    ReplyDelete
  21. ila pun segan..tapi seksinye aka seksanya gambar tue.. haha

    ReplyDelete
  22. #Miza Yusof :yup,warna kegemaran dan pemilihan warna memang mempengaruhi kehidupan...setiap yang diciptakan Tuhan ada sebabnya kan?

    ReplyDelete
  23. #Nizam:hak3,sah peminat SD biru ni

    ReplyDelete
  24. pandai bro cari gambar model SD....HAHAHAHHA....anyway nak kena pakai warna merah ke nak merangsang sperm tu....?

    ReplyDelete
  25. haruslah percaya sebab ada kajian mendalam nih..heh

    ReplyDelete
  26. KANTOI! MODEL TU PORNSTAR KOT ! HAHAHAHA

    ReplyDelete
  27. dah cek.. tak nampak biru cuma grey yg mcm biru..

    so warna apa yg boleh performe bagus?? hahahahaha

    ReplyDelete
  28. #black_mel :itula kata prof tu..setiap warna ada maksud,kelebihan dan kekurangannya tersendiri...

    #SyuQ :hak3...kalau seksi tapi memberikan kesan negatif,tak elok juga kan?

    #Myvitrd:hik3,eden sekadar berkongsi..nak terima or tak, terpulang..lagipun ,ni bukan kata eyriq,ni kata prof tu...better beringat kan?

    #suffer8zine:selamat...

    #yangbaik:lagi sebelah mata?hik3..

    ReplyDelete
  29. #Siti Hajar Masri:hik3..gambar googlekan aje di google...

    #BABY(MAMA AMANA&ARIEF):ahakss..seksa kan?

    #hazman aka species1980 :hak3..amik di google je bro..oh, terlupa la pula nak tanya seluar yang sesuai utk sperm ni...tapi dia ada mention putih bagus...

    #amirah :tuhla...kalau tak betoipun, no harm juga kan?kalau betoi tapi tak beringat...oh noo...

    #Anonymous :oh ye ke?eden googlekan aje blue underwear..hik3...

    #sW33tdARLiNG :selamat...untuk performance bagus lupa la nak tanya..tapi untuk performance bagus dari pemakanan eden ble kongsikan....hik3..nanti2 eden cuba dulu baru kongsikan...hak3..

    ReplyDelete
  30. tido tak payah pakai SD daaaa huhu

    ReplyDelete
  31. Oh my babyy blueeee :)
    *saya orang baru :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi