March 31, 2011

Income Blogging Eyriqazz bukan Riban-Riban Setiap Bulan

Cash Out Time|Income Blogging March 2011

Alhamdulillah, rezeki berblogging. Side Income untuk bulan March 2011. Hik3, so, terjawabla persoalankan? Income berblogging eyriqazz bukannya riban-riban setiap bulan. Certain month, maybe yess...

Mana boleh lawan Redmummy Junior

Apapun , saya gembira dengan rezeki ini. Alhamdulillah, sudah menampakkan yang positif dan ianya much more better dari last year. Overall. Oh, tak sabar menanti bulan May.

Tepuk dada,tanya selera. Terimakasih Nuffnang for this side Income, bolehla saya belikan hadiah untuk Alisya.

P/s : Pasang surut berblogging. Jangan mudah putus asa. Income bukannya kayu pengukur utama untuk anda meneruskan berblogging.

P/s/s : Oh, rindu dengan event Nuffnang . Rasa cam something missing je dlm berblogging bila dah jarang menghadiri event. Umm, Sifu Melz, Big Gathering tahun ni jadi tak bro?

21 comments:

  1. ini income untuk sebulan ya bro ? ok lah tu. miza nak cash out tak lepas. be langsung tkda. huhu

    ReplyDelete
  2. ya betul..rindu nak pegi event nuffnang. sekarang ni terpaksa lebih selektif sikit...

    ReplyDelete
  3. syukur.. at least ada jgk sideincome kan.

    ReplyDelete
  4. kalo tiap2 bulan leh cash out alangkah bahagianya hidup...

    ReplyDelete
  5. ok gk la klu 200++ pon. ER masih 3hengget je xjln2 pon BE :(

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...ada lah juga rezeki tu...hehehehe....

    jelezlah tengok orang dapat income banyak2...hehehe


    New Entry: Pemandu Lelaki lebih ramai terlibat dalam kemalangan

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...ada lah juga rezeki tu...hehehehe....

    jelezlah tengok orang dapat income banyak2...hehehe


    New Entry: Pemandu Lelaki lebih ramai terlibat dalam kemalangan

    ReplyDelete
  8. iyerlah....bukan selalu boleh dapat mcm blogger terhebat..tak per janji happy berblog

    ReplyDelete
  9. okay laaa tu kan iman? unifi dah masuk ke? hehehee

    ReplyDelete
  10. ok sangat tu, alhamdulillah..saya nak kena kumpul bertahun kot baru dapat cam tuuuu.. :)

    Jom baca ni: Dah kena cop mohor, nak buek cam no..

    ReplyDelete
  11. wah otai aku dah cash out juga.. oklah tu bro.. syukur... aku pon dah jarang join event nuffnang.. lagi pon kekadang event tu time waktu koje bro.. mana leh cabutkan.. hehehe..

    Apa pon next event boleh lepak2 lagi bro..

    Ai tak sabar tunggu May ni macam masyuk besar je.. hehehe

    ReplyDelete
  12. bes sehhh, dpt 50 sebulan pon dh rasa boleh mlompat,,aku ni brapa sen je..hahahah, ni pun baru nak aktifkan balik blog haha

    ReplyDelete
  13. blogging is not all about money kan????

    ReplyDelete
  14. kira byk jugaklah tu..bestnya..hehe~

    ReplyDelete
  15. #Miza Yusof :haah,untuk bulan March 2011...

    #Kancilbiru :yup...nowadays most of gplusmy event yang saya apply,mostly tak dpt...umm....takperlah,takde rezeki...

    #Halen :yup....syukur...

    #Lin Azlina :boleh2...

    #Dawa:serius bro?

    ReplyDelete
  16. #zahidah dihaz:Alhamdulillah,rezeki anak...

    #kak ina kl (2):setuju kak ina..

    #KiD :blom lagi bro..hik3..

    #JAI :hak3, memandai je bro je jai ni...

    #Nur Hanani :issh....jgn berfikiran negatif...think positif,InsyaAllah dpt...

    #haslina :Alhamdulillah,rezeki anak...

    ReplyDelete
  17. #myvitrd:yieza,jumpa bro di next event..tuhpun kalau both dptla...

    #makdara TERdiva:Masyukkk...

    #shahfri shpie :usaha tangga kejayaan...

    #cikpia:yupp...

    #Siti Hajar Masri:Alhamdulillah,...lepasla untuk belikan something utk alisya

    ReplyDelete
  18. hebat. banyak tu. Tahniah, tahniah..

    cik epal lagi hebat. wahh.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi