March 29, 2011

My Honeymoon Dessert, Kota Damansara

Weekend lepas, sempat terjah My Honeymoon Dessert, Kota Damansara dan redeem voucher yang dibeli dari Milkadeal
C4 Summer


Ini wifey order. Sempatlah try..Boleh tahan juga rasanya.

Ais + Buah-buahan

Like : Buah-buahan..Yey, a little bit healthy kan?
Don't Like : Ais nya keras sangat. Tak macam ABC yang biasa. 

Mango Pudding

Wifey order, wife cakap boleh la tahan juga.

Mango Glutinous Roll

Saya memang suka mangga. Umm, dah terbiasa dengan manis, so bila kurang manis, faham-fahamla..Hik3...

Dah habis barula kasi Alisya. Tak elok kasi makanan camni selalu kat Alisya kan?
Suasana di dalam My HoneyMoon Dessert, Kota Damansara..Santai
Total untuk 4 desert, RM43. SO, kiranya bayar RM je la.Coz ada voucher RM20 pay RM10 beli di Milkadeal
Comel je kan 

Overall inilah feedback dari saya :

1) Rasa boleh tahan. Saya suka part buah-buahan but in term of taste, belum menepati citarasa saya sepenuhnya.
2) Harga rasanya a little bit mahal for desserts.RM40+ I can get a good meal for both of us..
3) Layanan bagus. Siap ada kertas untuk kasi feedback. Keep it up. 

Apapun, lain padang, lain belalang kan?Citarasa berbeza-beza.

P/s : Umm, teringin pula rasa nak makan Bubur Gandum masakan ibu eyriqazz. Yummy,yummy....

13 comments:

  1. sedapnyaaaa :) miza pun suka makanan manis tapi kalau manis sangat tu reject. heheh

    ReplyDelete
  2. ok le tu... rasa mcm tuti fruti lagi mahal kot.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya manisan tu bro.. dekat je dengan umah aku ni.. leh g layan hujung minggu ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sekali sekala mencuba apa salahnya tapi memang mahal le kan, taraf hotel le kot

    ReplyDelete
  5. rupa nampak cantik..rasa belum tau lagi.. tapi bila GTO dah bagitau rasanya camana dah boleh bayangkan...

    ReplyDelete
  6. hmm nampak sedap..ada sijil halal tak ?

    ReplyDelete
  7. walaupun mr eyriqazz ckp xberapa best, tapi dari segi picture, mmg mengancam... tapi for RM43 utk dessert, dah leh makan pizza sefamily kot kan..

    ReplyDelete
  8. ayoyo terjejeh air liur tengok C4 summer..perghhh menjilat screennn betul..!!



    yer agak mahal sikit lainlah kalau makan kat hotel rege lebih kurang desserts kat hotel lah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi