April 27, 2011

Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit


Huk3, finally terkena juga kat diri sendiri. Uwaaa, Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit. Tuhla, sibuk dok buat Panggilan Hangit dan kenakan orang, kan dah kena kat diri sendiri?.Ambil sebiji. Huk3..nih yang buat nak tutup blog ni.Sampai hati tau....Malas la nak cerita panjang, tunggulah bulan 5 nanti..

**Jom Berlumba dan berpeluang untuk memenangi IPAD 2, Blackberry BB Bold 3, iPod Touch and a pair of movie passes!

P/s : Huk3, mana nak sorok muka ni? Agak-agak kalau berhenti blogging sebulan pastu aktif balik orang ingat lagi tak kes terkena Panggilan Hangit ni?

14 comments:

  1. haaa.. tulah..kan dah terkena.. cecita2

    ReplyDelete
  2. oh ye ke..
    hari apa yek???
    nk gak dgr..

    ReplyDelete
  3. hehee..akhirnya! share jgn tak share...

    ReplyDelete
  4. heheee.... tak sabar nak tunggu abg eriqazz terkena panggilan hangit... jeng jenggg.. cerita apakah itu?? hehee

    ReplyDelete
  5. pangilan hangit ? huhu.. good luck untuk melarikan diri :)

    ReplyDelete
  6. @eyriqazz
    ko kenakan aku smlm ptg kan.. ingat aku tak perasan suara ko ke? huahuahauhauahauhauaha

    ReplyDelete
  7. he..23x no komen.. terkena gak ko ek...

    aku dah tukar no he...23x

    ReplyDelete
  8. @hanani0210 :huk3..taknak citer..

    @Myvitrd :uwaaa...

    @ mamasuri:entah..katanya next month..huk3..

    @MamaYatie:xnak,xnak...

    ReplyDelete
  9. @Are'Ja_(",) :mau tangiss...

    @Miss F.a.t.t.y :larikkkk....

    @CikLilyPutih :hak3..camne ble kantoi ni..haah,bean pun kena....aiseh..kena tukar suarani...

    @Bro Framestone:dushh...gelak jahat...

    ReplyDelete
  10. oh my,terkena juge akhirnya :D

    bgtau bile plzzz,nge

    ReplyDelete
  11. muahahahaaa... hangit yea.. pasni kami ada pakatan nak bang bang boom eyriqazz lak.. lalalalla... jaga2 haaa... lalalalala

    Cashout Nuffnang Pertama! | ChurpChurp macam mana?...

    ReplyDelete
  12. kuang kuang kuang....terkena jugak...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi