April 30, 2011

Hotel di Ipoh Bagaikan Pisang Panas!!!

Inilah penangannya bila mahu bercuti tapi tidak plan awal-awal dan main terjah je. Terjahi Ipoh dan Hotel di Ipoh Bagaikan Pisang Panas di musim hujan!!. Selepas lebih dari 10 hotel diterjahi seperti Hotel Seri Malaysia, Hotel Syuen, dan pelbagai lagi, semuanya fully-booked. Last-last, terjahi Tambun Inn (1 bintang) dan ada beberapa bilik kosong. Umm, 1 star pun 1 starla, at least boleh bermalam.
  Hotel Tambun Inn, RM88 semalam
Telefon No : 05-5477211
Amboi-amboi anak Papa, tak sabar nak terjahi “Lost World of Tambun” besok?

10 comments:

  1. saye nak bercuti sorang sorang nnti... tenang kepala otak :)

    ReplyDelete
  2. ehmmm skrg byk hotel budget... rajin2 lah guna GPS...:)

    p/s: mesti teruja pg lost world nanti

    ReplyDelete
  3. oh Eyriqazz ada di situ ka...

    tadi dinner kat mana? apa agenda esok?

    ReplyDelete
  4. Ipoh mmg ngetop...nanti cuba makan mee rebus ramli kat pekan Ipoh... ABC kat greentown mall...perghhhh....!!!!
    Selamat bercuti ke Ipohhh...

    ReplyDelete
  5. wah3 da agak ramai btui yg pg bercuti 3days off ni.tp KL ttp jammed! ;( nk melake tp surender sb kompon full. esok kitorg nk TERJAH ;p pahang kot...nk stay kt kuantan n mkn kt kemamang.nasik kerabu best gilak ade kt situ taw! :D


    my hot entry : http://butterflychomel.blogspot.com/2011/04/rampai-business-park.html

    ReplyDelete
  6. selamat beritirehat..
    eheheheee

    ReplyDelete
  7. kadang-kadang kelakar juga yer..orang dekat pun Ipoh pun... tak sampai lagi Lost World of Tambun.. tapi orang luar dah sampai dulu...
    sebenarnya...kat Ipoh ni banyak juga homestay yang jauh lebih selesa dari hotel...

    ReplyDelete
  8. tapikan Eyriqazz, kadang2 budget hotel ni dia punye servis pun best jugak, tahun lepas pergi perak konvo adik dekat uitm seri iskandar tu, semua tempat fully book, jumpe budget hotel ni dekat batu gajah.. bersih, servive pun best, cukup la untuk kite buat tido satu dua malam..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi