May 24, 2011

RM4,306.74 dari Nuffnang | May 2011,My Lucky Month...


RM4K+?? Alhamdulillah, rezeki berblogging bersama Nuffnang. First time sejak berblogging merasa Income melebihi RM3K. Rasanya bulan ini, May 2011 my lucky month :






@ Next Month Genapla 2 Tahun Usia Alisya  (Semakin murah rezeki semenjak kehadiran Alisya)

Alhamdulillah, murah rezeki. Honestly, ini kalau kedua berjaya Cash Out lebih dari RM2K. Special thanks to Sponsored Post yang diterima.  

Thanks to My Sifu too Melromeo, RedmummyKak Yan, Kak Ina KL , Denaihati  n the list goes on.....

Thanks Nuffnang for making my life happier and merrier....

Last but not least, zillion thanks to Readers too, tak kirala siapa anda. Andala yang memberikan saya lebih Inspirasi untuk menulis dan memeriah blog "Cap Ikan Ayam Goreng" ini... InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsikan lagi dengan Give Away/Contest in the future.

P/s : Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Di mana ada jalan, pilihla jalan yang terbaik.......

58 comments:

  1. perghhhh.......gila baban byk!!!! buat budget raya pun lebih dr cukup nih..

    ReplyDelete
  2. Wowww!!! Mantop...:)

    Thniah ye Bro.. Rezeki terpijak nieh :)

    Bila la cheq nak merasa jugak (^~*)

    ReplyDelete
  3. tahniah bro memang bro nie lucky person laa...

    kena berguru banyak lagi dgn bro..

    ReplyDelete
  4. tahniah :)
    kalau alisya dpt adik,bertambah lagi kot rezeki..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah!! rezeki ada di mana2 kan, usaha tangga kejayaan :-)

    ReplyDelete
  6. BANYAKNYA...TAHNIAH BRO....

    ReplyDelete
  7. pergh.sangat banyak dan menguntungkan.tengoklah,memang layak dapat banyak tuh.aktif ngan nuffnang kan

    ReplyDelete
  8. dmana ada jalan di situ gak da highwy..hahah..

    Neway tahniah..tumpang hepi for u..kita nk dpt rm100 dlm sthn pon susah..hahaha

    ReplyDelete
  9. WOW ! Tahniah bro :)
    alhamdulillah. rezeki semakin murah. tahniah dan teruskan blogging :)

    ReplyDelete
  10. huyoooo..cayalah...hasil usaha bro...dengki ooo tengok jumlah tu.. tp itu dinamakan usaha tangga kejayaan... bilelah nak merasa cam tu.. tumpang gembira bleh x?

    ReplyDelete
  11. Tahniah bro! Wow! Menaikkan semangat kepada bloggers lain untuk terus berblogging. With passion, comes rewards.
    Boleh saya repost pada blog saya?

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. tahniah bro!
    moga terus sukses dlm berblog ye~

    ReplyDelete
  13. nie bukan blog cap ayam dah... tapi blog bercap mohor emas... taniah eyriqazz!!!

    ReplyDelete
  14. banyak nya , ni buat saya tercabar sedikit haa walau apa pun semangat mau kuat yer bro..tahniah :)

    ReplyDelete
  15. taniah bro..keep it up ok..
    lain kali up income smpai 6k plak ekk..hehe
    bgi semangat skit!hoho

    ReplyDelete
  16. Tahniah... nih dah kira tahap income tetap dah nih tahniah..
    kuman "SMM 2011" Entry

    ReplyDelete
  17. perghh..ni dah kena cukai dah ni :)

    ReplyDelete
  18. wahhh bro ni bukan cap ayam lagi ni...ni taraf starbuck dah ni....huhu

    ReplyDelete
  19. waaaa masyukkk. bulan ni sy 3k je. ouh tunjuk ajar ku sifuuuuuuuuuuuuuuu hehehe :)


    congratulations! :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah sesangat!!!ni jadikan aku bersemangat nak berblogging..masih tercari2 ramuannya..InsyaAllah akan ku usahakannya nanti..

    ReplyDelete
  21. Biaq betul...lepas nie boleh la ajar Awan..dah berjaya t,Awan bayar la yuran skit..hehehe..bley abang eryqazz?? ^_^

    Jom Tengok :
    KELAKAR : Dua SAhabat!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

    ReplyDelete
  22. Mat Joe JeJai kata dah book Restorn kat hotel 5 bintang..hoyeh..hoyeh..amacam? Ada bran...takyah kat Dorai lagi dah...wakakakakaka

    ReplyDelete
  23. ikan bakar muara tanjung harapan plizzzz....ehehee


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  24. malam ni rasa seperti ingin post entry dna blogwalking sebanyak yang mungkin bila melihat jumlah earning GTO bulan ni...tahniah tahniah tahniah, ini pembakar semangat untuk blogger baru seperti saya.

    ReplyDelete
  25. @MamaYatie:Syukur..reZeki anak..

    @fahmimustakim:rezeki...

    @mama tisya :thanks..

    @Myra Jay:thanks..chaiyok2..

    @far_east:sayapun byk lagi kena blajae ni..

    ReplyDelete
  26. @pearl jade :amin...

    @Suliana :yup..chaiyok

    @munna:thanks munna

    @Rozuan Ismail:tq rozuan

    @neyra shazeyra:bigger contest coming soon...

    ReplyDelete
  27. @Gieyana:thanks..chaiyok..jom sama2 pecahkan ruyung..

    @Miza Yusof:thanks miza for ur continous support..

    @joijoi80:thanks...boleh2

    @Bo the Nerd :thanks bro..ble aja...

    @Izan Ishak :thanks izan...amin...

    ReplyDelete
  28. pehhh...dah tahap leh bkk table ni..tahniah bro..

    ReplyDelete
  29. @maslinamansor:hik2..masih cap ikan ayam goreng..

    @puanbee:chaiyok2

    @Muhamad Luqman Hakim Mahmud :InsyaAllah,chaiyok2 bro

    @SyUhAdA:thanks

    @Kuman Chaos:syukur..murah rezeki bersama Nuffnang

    @makdara TERdiva :thanks MDT

    ReplyDelete
  30. @e.l.i.s.s.m.i.e :eh,even income rm1 pun tapi kalau main income dah layak cukai,still kena cukai..

    @AyuArjuna BiGoshh:starbuck?Umm....

    @Aku Ibu Muda:thanks singgah

    @Matjoe :je jai kata...dia mahu masuk minang fasha

    @cik EPAL:wah..masyuukk..cik epal yang kena ajar saya ni....congratz too...

    ReplyDelete
  31. wow masyuk syukur rezeki kan...

    ReplyDelete
  32. Wow... Bleh Blanja Makan Meatball Kat Ikea Nie.. Hehehe... Congratz Bro - aReaLWow... Bleh Blanja Makan Meatball Kat Ikea Nie.. Hehehe... Congratz Bro - aReaL

    ReplyDelete
  33. banyak tu bro.....huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  34. tahniah dari saye blogger baru!! tahniah abang iman.. tahniah!! :)

    ReplyDelete
  35. bolehlah belanja kita ni..hehehe..alhamdulillah,rezeki dr Allah..

    ReplyDelete
  36. Bro tahniah insyallah blog ni boleh pergi lagi jauh ..n maybe dah boleh fikir bawa imej baru utk blog yg dah memang hebat ni utk jadi lebih hebat.

    ReplyDelete
  37. bangga dengan kamu....wow hebat

    ReplyDelete
  38. Tahniah Sejuta Kali bro.. Memang terbaik dari ladang.. ni baru betul2 site income.. hehehe..

    ReplyDelete
  39. wah congrats! bestnya side income pon boleh dpt ribu2..peh...

    ReplyDelete
  40. Fuhfuhhh! Banyaknyeee.. Tahniah Mr Senior.. Kagum la dgn kesungguhan Mr Senior berblog smpai dpt income byk gitu. Thumbs up! :)

    ReplyDelete
  41. wah!!!! i nak lantik mat tiger jadi sifuu i pulak lah?? boleh tak?? ekeke... btw kan leh tak ajokan i cana nak dapatkan sponsored post tu?? :)

    ReplyDelete
  42. dasat gile income blogging..pergh..memang otai le gini...dari satu blog je dah gitu nampaknya..kena belajar dari otai ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails